Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Supu i konjeze.
Imala sam neke 4 banane i narandže, da pravimo tortu, može jeeee torta. Imali nekog turobnog keksa, taman njega samlela, sok od narandže, malo arome ruma, poređala banane, super. Sve vreme ćapka i viče ovo je nešto najbolje. Otopim čokoladu, prskam glazuru, jeee ludilo. Krenem da razmažem glazuru - ja to neću jesti, to je sad kao krem bananica a ja ne volim krem bananice. Volim samo čoko bananice. I onda kako da ga ne udavim :evil:

Supu i konjeze.
Imala sam neke 4 banane i narandže, da pravimo tortu, može jeeee torta. Imali nekog turobnog keksa, taman njega samlela, sok od narandže, malo arome ruma, poređala banane, super. Sve vreme ćapka i viče ovo je nešto najbolje. Otopim čokoladu, prskam glazuru, jeee ludilo. Krenem da razmažem glazuru - ja to neću jesti, to je sad kao krem bananica a ja ne volim krem bananice. Volim samo čoko bananice. I onda kako da ga ne udavim :evil:
:rotf:

Neki baš baš pti ber, teški užas :sad2:
Ono dok smo bili u izolaciji poručili iz univera i to poručili štarkov, je l, ali avaj oni su smislili da nam pošalju nešto drugo :lol:
Баш баш су углавном очајни производи. Док 365 робна марка углавном пакује ОК проузводе. Мада сам чешће у Лидлу, можда су се и они покварили.

Баш баш су углавном очајни производи. Док 365 робна марка углавном пакује ОК проузводе. Мада сам чешће у Лидлу, можда су се и они покварили.

365 ima odlične stvari, ali u NS maxi ne radi isporuku, samo idea i univer i onda šta ćeš.
Utukla sam ga u kolač sad još samo i taj kolač neko da pojede :lol:

365 ima odlične stvari, ali u NS maxi ne radi isporuku, samo idea i univer i onda šta ćeš.
Utukla sam ga u kolač sad još samo i taj kolač neko da pojede :lol:
Тако сам се ја зезнула са неким кексом. И вукао се... Врв је боље да сам га бацила, али нисам :mrgreen: И добијем брдо ораха, направим бајадеру, није се ни осетио, ораси га засенили. Појело се, наравно:mrgreen:

Тако сам се ја зезнула са неким кексом. И вукао се... Врв је боље да сам га бацила, али нисам :mrgreen: И добијем брдо ораха, направим бајадеру, није се ни осетио, ораси га засенили. Појело се, наравно:mrgreen:
Ne postoji keks koji dovoljna količina oraha ne može da popravi. Čak i oni niskobudžetni, za 200din/kg budu dobri sa dovoljnom količinom oraha.

Ja cu danas gulas u mojoj super mocnoj masini. Jer mi Vragi rekla da skuvam gulas 😁
Мени то стоји код баке. И најбоље ми је за рибу. После могу да се једу и кости. да се прави паштета. Само је мој ужи а дубљи.
Ако је то оно што мислим- онај лонац што споро кува?

Мени то стоји код баке. И најбоље ми је за рибу. После могу да се једу и кости. да се прави паштета. Само је мој ужи а дубљи.
Ако је то оно што мислим- онај лонац што споро кува?
Da.
Dubok je i ovaj.
I mama mi kaze davje super za ribu

Pitanje, kolike je to tačno veličine i da li može da stoji na šporetu, jer na mašini već stoje pekarica i aparat za kafu, alkohol, kafa, bojice i ostali užasi :lol:
Evo moje feng sui uredjenje
😁😁😁

Prilozi

• IMG_20210324_105841.jpg
    IMG_20210324_105841.jpg
    83,5 KB · Pregleda: 38
Pitanje, kolike je to tačno veličine i da li može da stoji na šporetu, jer na mašini već stoje pekarica i aparat za kafu, alkohol, kafa, bojice i ostali užasi :lol:
Мој је наки прастари модел. Пластика са утикачем а унутра иде земљана посуда са поклопцем. Величине је као онај велики лонац за супу. Појма немам колико је то л:rumenko:

kad pomenu alkohol, meni stigla nova tura diplomatskim kanalima :rumenka:
kaze muz jel ove sve za nas ili si pocela da nabavljas i za univer :rotf:

Prilozi

• alc.jpg
    alc.jpg
    142,7 KB · Pregleda: 44
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back