Domaćuce, srećan put i lep provod 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istooooo... bas patim....Мени дефинитивно највише прија морска храна. Јуче сам појела целу порцију без да ми је било превише и тешко. И данас се осећам супер.
Када бих могла да се преселим на море, стварно... Чичак, идемо!?![]()
A mi se taman ponadali2x25=50
To znači 25.
Nisam iste. Bile su moskva i snikers, sada su kidi i kinder.
To bi bila sudbina.

Auu...domacice.Ova slika zasluzuje da se jos jednom citira.Ove dve lepotice i ja odosmo na Zlatibor. Ne kuvam do utorka.Pogledajte prilog 880116
danas juneca supa i kompot od sljiva i jabuka
nas dve superKakve ste?
nas dve super
ispalo je dobro, koliko sam provalio, oko devetog dana se lomi, il preteknes ili ides u bolnicunas dve super
ex danas vode na skener pluca jer mu je saturacija opet pala na 85 preko nociA ex i majka?
posto mama naravno sad ne moze ni br tel da se setijel ex stalno pod kiseonikom? ne bi ga trebali skidati, to mu je jedini lijek sada, moji su bili na kiseoniku 2 nedelje bez prekidaex danas vode na skener pluca jer mu je saturacija opet pala na 85 preko noci
ja ne znam da li mu pada zato sto lezi, pa kad se pridigne u toku dana onda se i podigne
mamu je sestra napokon uspela da cuje, dala joj je zena iz sobe telefon
a sesetra joj je poslala vodu i na torbu zalepila ogroman papir sa brojem telefona i tekstom - molim vas da me neko pozoveposto mama naravno sad ne moze ni br tel da se seti
ona je upala u masinu, sto je glavni problem kovida
ne mogu da se bave njenim problemom zbog kojeg je i odvezena u bolnicu, jer se bave kovidom..a ona je samo kovid pozitivna, niti ima temperaturu, niti ima terapiju za kovid
a mi ne mozemo da dopremo do lekara da im kazemo samo da ima uvrnutu juvilarnu venu i da problem moze da bude u stvari to, jer joj se ranijih godina desavalo da padne kad napravi nezgodan pokret glavom i jos vise je ``ustine`` pa prekine cirkulaciju..dozivi u stvari blek aut
jeste, non stopjel ex stalno pod kiseonikom? ne bi ga trebali skidati, to mu je jedini lijek sada, moji su bili na kiseoniku 2 nedelje bez prekida