Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja cu nesto slicno, ali sa sniclama i jede se toplo.

ostalo bas malo....paprika u pavlaci, ruska, sarma, torta i to je to.
I ja pravim tu takozvanu bajaderu ali umesto stišnjene šunke stavljam suvi vrat, još bolje ako ima negde kao domaći lepo dimljen. Pošto izmeđi tih šnicli ostane mesta, očistim sitniji krompir i ubacim da popuni taj prostor, a i bide baš lep. Isto jedemo dok je toplo, a ono što ostane hladno :)

I ja pravim tu takozvanu bajaderu ali umesto stišnjene šunke stavljam suvi vrat, još bolje ako ima negde kao domaći lepo dimljen. Pošto izmeđi tih šnicli ostane mesta, očistim sitniji krompir i ubacim da popuni taj prostor, a i bide baš lep. Isto jedemo dok je toplo, a ono što ostane hladno :)

ja slaninu i preko neutralnu pavlaku.

pa se ti posle opet angazuj u resavanju forumskih problema :malav:
IMG_20201230_110126.jpg

Joj smokvo, svašta sam isprobala :lol:
2 ture medenjaka i kućica, čokoladni ispucali keksici, bahun kocke, išleri, oblanda sa čokoladom, baunti kocke.
Sutra mi ostala samo ruska i da mariniram meso. Pošto slavimo kod prijatelja, tamo ćemo da pravimo roštilj pa ne spremam meso kod kuće, peći ću ga 1.1.
Mama sprema sarmu, supu imam, jedino pogaču ću za sutra uveče da umesim i odnesem kolača

ja sam od svega spremila crno vino za sutra, neko tga za jug
ako mi se ne svidi roknucu se
sad cu tortu da prionem
rusku sutra
i popse sutra i sarme sutra
samo ne znam kada kada radim i sutra

zato sam ja sarmoslavu juce, danas rusku, tronticu i kiflice, a sutra uvece samo meso.
eno je sarma u friizderu, pridruzila se ruska, kiflice su napolju pecene, torta skoro gotova ceka da s eohlade zumanca kuvana na pari, pa da zavrsim. dosla sma kuci u pola 5 inace...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back