Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koska...šargarepa,peršun,paštrnak,luk,celer,karfiol,brokoli,prokelj,lovor,biber...neko voli da stavi i papriku...puno lišća peršuna i celera...milina jedna...:zaljubljena:
ako nemam kosku,stavim pileća leđa koja koštaju cirka 90 din...

Не стављам ја те друге ствари, то ми онда није супа него чорба са поврћем.

Ја те супе преозбиљно схватам, сматрам да мора да буде пола пилета унутра па одатле забуна.

И шаргарепа, пашканат и лук, јасно.

ma jok
od kokosjih ledja mozes dobru supu da dobijes...a to kosta 100 din...imas ih tamo de uzimas i batake i ostale delove pileta
ostalo natrpas povrce klaiska i zacine i eto miline

:lol:

E napravila sam sinoc jafa kocke i zaboravila na njih. Jos pisem kao tresnje posle rucka. Strasno.

Super su ispale jafice mirisu extra znaci nisam probala niti cu al moram da napomenem kako sam bila vredna :lol:

zasto neces da ih probas :zeek:

- - - - - - - - - -

Nije budala, vec je ponekad volela da mi spremi nesto i tako.:)

jesi kreso ti to?

Danas naletela na masnocu za cvarke, istopila - ne da su cvarci bili divni, vruci,zlatno-zuti, tope se u ustima...pa uz krastavce imali strava rucak
Napravila domaci sladoled, samo mleko, jaja i secer. Ako nekom treba recept javite se, odlican je

IMAG0633_zpspaalisyg-1.jpg

Imam par pitanja za iskusne:

1. Cime se sluzi kupus salata(kasikom/hvataljkom/viljuskom)? Kad odete negde ili neko dodje kod vas pa posluzite veliku ciniju kupus salate, cime je gosti sipaju u svoj tanjir?
2. Kakve cinije za hleb imate?

1 .Ja stavim kašiku u činiju. Ne znam da li tako treba, meni je tako najlakše kada sebi sipam.
2. Imam pletene i žičane korpice, kupljene kod Kineza.

Gde si marice, ja pitala za tvoje zdravlje. :cmok:

Neki dan su me elektrika i metla navukle pa sam juce napravila tortu.
Skuvala zuti fil po bogomoljkinom receptu , ubacila unutra lomljene piskote
pa jagode isecene na pola i to sve izmesala , sipala u okruglu posudu i
odozgo salag, kada se ohladila bila je savrsena....

Imam par pitanja za iskusne:

1. Cime se sluzi kupus salata(kasikom/hvataljkom/viljuskom)? Kad odete negde ili neko dodje kod vas pa posluzite veliku ciniju kupus salate, cime je gosti sipaju u svoj tanjir?
2. Kakve cinije za hleb imate?

Било би логично да то буде хватаљка.

Ја иначе свакоме сипам у малу стаклену зделу, било о којој салати да је реч. Ништа не служим из велике чиније.

Нису чиније него корпе - имам обичну пластичну.

- - - - - - - - - -

Danas naletela na masnocu za cvarke, istopila - ne da su cvarci bili divni, vruci,zlatno-zuti, tope se u ustima...pa uz krastavce imali strava rucak
Napravila domaci sladoled, samo mleko, jaja i secer. Ako nekom treba recept javite se, odlican je

IMAG0633_zpspaalisyg-1.jpg

То су они чувени домаћи сладоледи који се разбијају длетом и чекићем?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back