Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas baka puni 85 god., pa sam sinoc bila u kuhinji. Nista specijalno, samo da obelezimo:

Pogledajte prilog 352873
Pogledajte prilog 352874
Pogledajte prilog 352875

Kako bre ništa posebno?! Pa ovo je fenomenalno:worth: Srećan Rođiš baki:zag:
Naša ove godine 89 ako Bog da u oktobru:heart:....eeee a mi već sad kukamo, a da li ćemo se i približiti tim godinama:lol:

@tema: čorbica od zelja, ćufte u paradajz sosu i pire, salate razne po želji :)
Juče smo sve dezerte potamanili, tako da ću danas uključivati rernu, a i vreme je takvo;)

Dobila sam pre skoro mesec dana kokosovo ulje. Ekstra virgin pise, organsko. I sta sa njim da radim, imate li ideju?

Danas nisam kuvala, imam pecene batkove, grasak i supu. Muz je za rucak jeo i juce i danas slanine i krastavce a izgleda da ce to ponoviti i za veceru, kaze " znam da volis kuvano pa se zrtvujem da tebi vise ostane" :zcepanje: A kad skuvam nesto sto samo ja jedem, on prokomentarise kako bi bas nesto kuvano :mrgreen:

Dobila sam pre skoro mesec dana kokosovo ulje. Ekstra virgin pise, organsko. I sta sa njim da radim, imate li ideju?

Danas nisam kuvala, imam pecene batkove, grasak i supu. Muz je za rucak jeo i juce i danas slanine i krastavce a izgleda da ce to ponoviti i za veceru, kaze " znam da volis kuvano pa se zrtvujem da tebi vise ostane" :zcepanje: A kad skuvam nesto sto samo ja jedem, on prokomentarise kako bi bas nesto kuvano :mrgreen:

ja kupila zbog kose,svi pricaju kako ima super efekta.meni od toga kosa suva kao slama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back