Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Pileca čorba,poh.tikvice+belo meso,salata i voce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj tako.. Mrtav sam ozbiljan.. Nije smesno sto ne znam gde sam zeznuo stvar kad sam kuvao nisam ja kuvar..![]()
ni8sma ni ja kuvar(ica) 
matoro meso i mator grasak.ni8sma ni ja kuvar(ica)
![]()
Mislis matoro kao od starog juneta da su mi prodali ili mislis ustajalo meso? Ne verujem da prodaju meso matorih zivotinja..Pileca čorba,poh.tikvice+belo meso,salata i voce![]()

Matoro mseso? Mislis da su mi prodali lose meso?Mislis matoro kao od starog juneta da su mi prodali ili mislis ustajalo meso? Ne verujem da prodaju meso matorih zivotinja..
Grasak je bio zamrznut tako da moze biti da je mnogo star.. Kasnije se ostatak tog graska raspao posle samo 2dana u frizu i na kraju je zavrsio u kontisu.. Posto nisam sipao sav grasak u jelo
Ali ja nisam skuvao vise od par jela u zivotu tako da nemam to iskustvo s kuhinjom mada moram da se pohvalim da sam par puta skuvao punjene paprike a bile su fanaticne!
- - - - - - - - - -
Najbolji rucak![]()

Da zapamtiš Sojeru, junetinu nikad ne kuvaš u puno vode, sem ako praviš supu,
malo vode, lagana vatra i dinstanje, dugo dinstanje, onda se omekani, tako za gulaš,
tako za varivo, i gledaj rok trajanja kad kupuješ smrznuto povrće i ne odmrzavaj ga,
samo sipaj onako direkt iz friza.
Raspao se smrznut graša,kako li ti je uspelo samo.![]()
Matoro mseso? Mislis da su mi prodali lose meso?Mislis matoro kao od starog juneta da su mi prodali ili mislis ustajalo meso? Ne verujem da prodaju meso matorih zivotinja..
Grasak je bio zamrznut tako da moze biti da je mnogo star.. Kasnije se ostatak tog graska raspao posle samo 2dana u frizu i na kraju je zavrsio u kontisu.. Posto nisam sipao sav grasak u jelo
Ali ja nisam skuvao vise od par jela u zivotu tako da nemam to iskustvo s kuhinjom mada moram da se pohvalim da sam par puta skuvao punjene paprike a bile su fanaticne!
- - - - - - - - - -
Najbolji rucak![]()
španska musaka .
zalena paprika proprzena, pa jaja odozgo. mozda neka ljuta kobaja sa strane
ostalo mi od prekjuce ljubicastog kupusa za salatu.
Ćureći file u rerni sa šampinjonima i pavlakom za kuvanje.
danas je bila neka papazjanija od krompira, pirinča, dimljenih kobasica...nije loše

skoro pa paelja![]()

stvarno ne znam kako bih nazvao to jelo, možda je i ta paelja ko što kažeš,
znam samo da je ispalo polu-gusto i imalo je fin miris na dimljeno od kobasica...kuvano je kao čorba
pa se posle od pirinča i krompira zgusnulo![]()

mozda je tu bilo mesta i za neku sargarepu i paradajz pa da bude djuvec![]()

Pirinac skuvan i zacinjen
.moj rucak ce biti vecera na kraju.
jos sma pravila dva sosa kiselo ljuto slatki i onaj kao tzatziki.
- - - - - - - - - -
ne valja ovo, nista ne valja...navadila sma s eda kuvam. moracu da pocnem da vadim ono sto zaostaje iz zamrzivaca tako da budem malo slobodna.
Obavezno javi kako je ispalo.
Ja mislila da je vec pojedeno.
Kod mene grasak pojeden, za sutra ne kuvam nista,nisam kod kuce.
pojedeno...meso je super, ali mi pofmrit nije bas ispao kao przen. mozda sam trebala duze da pecem. neki je imao ukus przenog, neki nije.
Desava se to, moze da bude i do krompira.
Posto ja mrrrzim da przim pomfrit, ne pravim pitanje kako god da ispadne.
+ rotkvice....