Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
matoro meso i mator grasak. :( ni8sma ni ja kuvar(ica) :(

Matoro mseso? Mislis da su mi prodali lose meso? :( Mislis matoro kao od starog juneta da su mi prodali ili mislis ustajalo meso? Ne verujem da prodaju meso matorih zivotinja..
Grasak je bio zamrznut tako da moze biti da je mnogo star.. Kasnije se ostatak tog graska raspao posle samo 2dana u frizu i na kraju je zavrsio u kontisu.. Posto nisam sipao sav grasak u jelo
Ali ja nisam skuvao vise od par jela u zivotu tako da nemam to iskustvo s kuhinjom mada moram da se pohvalim da sam par puta skuvao punjene paprike a bile su fanaticne!

- - - - - - - - - -

Pileca čorba,poh.tikvice+belo meso,salata i voce:D

Najbolji rucak :D

Da zapamtiš Sojeru, junetinu nikad ne kuvaš u puno vode, sem ako praviš supu,
malo vode, lagana vatra i dinstanje, dugo dinstanje, onda se omekani, tako za gulaš,
tako za varivo, i gledaj rok trajanja kad kupuješ smrznuto povrće i ne odmrzavaj ga,
samo sipaj onako direkt iz friza.
Raspao se smrznut graša,kako li ti je uspelo samo. :dash:

Matoro mseso? Mislis da su mi prodali lose meso? :( Mislis matoro kao od starog juneta da su mi prodali ili mislis ustajalo meso? Ne verujem da prodaju meso matorih zivotinja..
Grasak je bio zamrznut tako da moze biti da je mnogo star.. Kasnije se ostatak tog graska raspao posle samo 2dana u frizu i na kraju je zavrsio u kontisu.. Posto nisam sipao sav grasak u jelo
Ali ja nisam skuvao vise od par jela u zivotu tako da nemam to iskustvo s kuhinjom mada moram da se pohvalim da sam par puta skuvao punjene paprike a bile su fanaticne!

- - - - - - - - - -

matoro, nego sta. :(

Da zapamtiš Sojeru, junetinu nikad ne kuvaš u puno vode, sem ako praviš supu,
malo vode, lagana vatra i dinstanje, dugo dinstanje, onda se omekani, tako za gulaš,
tako za varivo, i gledaj rok trajanja kad kupuješ smrznuto povrće i ne odmrzavaj ga,
samo sipaj onako direkt iz friza.
Raspao se smrznut graša,kako li ti je uspelo samo. :dash:

Ok thx za savet za meso
Ne znam kako se raspao.. Kupio sam kilio ipo zamrznutog graska a iskoristio sam oko kilo i sto dvesta grama. Bez odmrzavanja sam skuvo a ostatak oko trista grama sam onako zamrznuto stavio u friz i za dan dva to se raspalo i pretvorilo u vodu a grasak je pozuteo i letelo je u kantu! Ne znam sta mu bi :D

- - - - - - - - - -

joj sine, kad bi znao sta sve prodaju, verovatno ne bi meso kupio nikada
bolje da ne mislis o tome, nego da gledas kako ono sto izvadis iz frizidera da pretvoris u ukusan obrok

zalena paprika proprzena, pa jaja odozgo. mozda neka ljuta kobaja sa strane

ostalo mi od prekjuce ljubicastog kupusa za salatu.

ja sam nacionalista, kupujem samo srpski melez

- - - - - - - - - -

Ćureći file u rerni sa šampinjonima i pavlakom za kuvanje.

i ja sam cureci file za promenu, ali grilovan
i sargarepu i karfiol na puteru
i salata od srpskog meleza

• Podržavam
Reactions: 27E
moj rucak ce biti vecera na kraju.:huh:

jos sma pravila dva sosa kiselo ljuto slatki i onaj kao tzatziki.

- - - - - - - - - -

ne valja ovo, nista ne valja...navadila sma s eda kuvam. moracu da pocnem da vadim ono sto zaostaje iz zamrzivaca tako da budem malo slobodna.

mozda je tu bilo mesta i za neku sargarepu i paradajz pa da bude djuvec :lol:

ee, pa ima sve to između ostalog, i šargarepa i sok paradajz i prazi luk i crni luk
tačnije, kupio sam pre neki dan Röstzwiebeln, to je u fazonu da je crni luk već propržen,
podseća na čvarke kad se gleda, a super miris i ukus...stopi se dok se kuva, ostaje samo miris i ukus, ni traga od luka :D

moja preporuka ako naletiš na takvo nešto :ok:

512c0JXvobL._SY300_.jpg

moj rucak ce biti vecera na kraju.:huh:

jos sma pravila dva sosa kiselo ljuto slatki i onaj kao tzatziki.

- - - - - - - - - -

ne valja ovo, nista ne valja...navadila sma s eda kuvam. moracu da pocnem da vadim ono sto zaostaje iz zamrzivaca tako da budem malo slobodna.

Obavezno javi kako je ispalo.
Ja mislila da je vec pojedeno.

Kod mene grasak pojeden, za sutra ne kuvam nista,nisam kod kuce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back