- Poruka
- 46
Ja cu danas TSATSIKI, nego sta.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...a sta uz tzatziki ?![]()

Domaća pileća supa sa rezancima i grašak![]()

, papriku i kupus. Sutra kuvamo zimnicu. Sreća te omladina stasala.Rib-Eye Steak i biber sos.![]()

Danas bas dobih neku teglicu, pise biber sos-cini mi se 3 vrste bibera u zrnu i ostali zacini...nema aditiva, cuda, potrebno je samo 2 min. zagrijati pre serviranja...
ne volim te gotove stvari, ali ajde kad sam vec dobila na poklon, sutra cu probati...nisam nikad jela ni pravila.
Kako se uopste pravi, kad ga vec pomenu?
A danas...konacno ubodoh "ispravan" kokosov orah. Iz 3x pokusaja, skontala sam kako da znam da je svez.
Pa smo ga samljeli u blenderu, dodali cvrsti jogurt, med, grozdjice i to jeli citav dan.
Lazem, bilo je i rizota od juce...i sad jedva cekam da svane da doruckujem.![]()

juneca supa,pilav sa piletinom,kupus salata i nesto sa jabukama.a to ce jesti samo starije dete
ubicu se zbog tih jabucica![]()
Sto? Sitne pa se dugo ljuste ili...

pa da one male nekrskane,sve izubijane i sa crnim tackama,pa nece niko da ih jede osim mene,a kad stavljam u kolace,vise odbacim nego sto iskoristim,a kad trenisem,jako su meke,pa se drobe,a i strasno im se cedi sok
napravi sirće od njih,domaće jabukovo,nema bolje

to mi je predlozio jedan cikica,kaze samo iseckas te divlje jabucice i stavis u neko bure,musice ce vec odaradi same posao.
al ja bas ne ljubim da mi se musice roje na terasi,a i sirce koristim samo za kupus salatu
odlucila sam se za neki brz kolac,izmesa se colja griza,solja brasna i pola solje secera.trecina se stavi na dno,pa jabuke,pa ma smesa,pa jabuke i opet to odgore.preko svega se narenda puter
na jedan kraj jabuke,na drugi zamrznute kajsije za mladjeg
i nije bas neki kolac,al ko je probirac,dobije otirac![]()
to mi je predlozio jedan cikica,kaze samo iseckas te divlje jabucice i stavis u neko bure,musice ce vec odaradi same posao.
al ja bas ne ljubim da mi se musice roje na terasi,a i sirce koristim samo za kupus salatu
odlucila sam se za neki brz kolac,izmesa se colja griza,solja brasna i pola solje secera.trecina se stavi na dno,pa jabuke,pa ma smesa,pa jabuke i opet to odgore.preko svega se narenda puter
na jedan kraj jabuke,na drugi zamrznute kajsije za mladjeg
i nije bas neki kolac,al ko je probirac,dobije otirac![]()
) file izgrilovala sa grckim zainima za giros i ubaila u -izdinstan beli, crni luk,zelena paprika i crveni paradajz, cela vezica persuna