Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni ja ne volim medenjake. Gorce mi... Ostane mi onaj ruzan ukus u ustima posle njih...
A I kako god ih napravis ispadnu sirovi

,,nece da ispadnu sirovi kad ih lepo ispeces, sve je od recepta..ja sam imala mnogo dobar recept za medenjake, davali za vreme
inflacije u firmi, svaki cas po kanticu meda, pa sam pravila deci cesto...sva deca uglavnom vole te keks kolace sto mogu u rucicu...
..pronadji bolji recept i videces kako znaju da budu lepi....

Jeste probali grčki jogurt sa medom on the bottom?
smileys-insects-268219.gif

dannongreekb.jpg

jesam bre, kako nisam
u maju sam se na krfu navukla na taj jogurt..odlican je, znaci - OD LI CAN!!! :ok:
sa krfa sam se vratila sa maslinovim uljem, zacinima i tim jogurtom..navukla sam i dete :)

Pravi medenjaci se prave sa medom i jajima, ali danas imaš ove nove šatro medenjake koji nemaju ni jaja ni meda.

To naravno nije isto što i pravi domaći medenjak i ja takve ne volEm.
smileys-insects-268219.gif

Umesto meda stavis neki dzem,ispadnu mnogoooo lepsi.
Ja danas necu nista,ostalo nam od juce rucka.Za veceru mozda neku ribu za klince.

Poslednja izmena:
Данас лосос.

Коначно нашли свежег :heart:

Јуче биле џиге и срцуленца, испало као мућкалица, обждрали смо се као свиње.

Moja svekrvština pravi fine medenjake, ja imam bolji recept al pošto ih preretko pravim ne mogu ni da se hvalim njima :)))
NJeni su klasični a moji su integralni, s đumbirom i biberzijem :heart:

A kad smo kod gospođe već i kod kuvanja, idem danas kod nje na ručak, valjda je skuvala supu da obradujem crevca.
Ostalo mož a i ne mora, mada znajući nju garant će da zvekne neku jagnjetinu :)))))

vazno da sam danas skuvala hranu dzukelicama
mi smo jele ono sto je ostalo
ja sam neke stare makarone koje ni psi ne bi pojeli, a dete preostalu punjenu papriku od proslog petka
ceo dan seks sa majstorima
za nedelju sam dogovoirla sa ekipom da sredimo povrsinu oko pp, a onda vidim da ce da pada kisa
gde da cekam da se lisce sa parkinga zalepi, to posle sanse nema da se ocisti
pa sam upregla sebe i dete i sredile smo prilaz cakum, pakum
pa smo prosetale dzukelice separisano..ja malu brzinski po adi, a ona seniore laganica po padini
pa kad da kuvam?
sad se osecam gladno i natpano hranom koja takav naziv ne zasluzuje :(

Poslednja izmena:
ja cu sutra da narucim ljuta przena krilca,sama cu da zbrzim neku corbu,da ispecem pomfrit,salatu i ako me zelja jos bude drzala palacinke
ukrala sam teglu dzema,koja nije bila namenjena meni:rumenko:
Шјутра купујем сремскА сира, меда имам, само да самељем орахе....
Жена нек пече палачинке, не могу ја све да постигнем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back