Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i samo jos ovo
530539_483687168349820_1903377918_n.jpg

- - - - - - - - - -

e bože, a nekad bilo kiflice, torta i alkohola poplava...

vala bas
a sad
gluposti...al kud svi Turci tu i mali Mujo

znaci, sa ZD ni na kavi ne mozes ostat gladan :lol:

eo, sam zavrsila svoju malu naherenu laznu tortu ;
slatka pavlaka s abc sirom i malo secera
piskote s malo mlijeka i ruma + jagode
nasta ce slicit kad izvadim iz kalupa pojma nemam
al ukus bi trebalo da bude prihvatljiv

pa sve nas je šokirala...ja sam stvarno mislila da samo popijemo kaficu,pošto sam bila u njenom kraju...
kad ona dođe s tortom...malo je reći kakav sam ugled dobila kod koleginica,kad sam im rekla da se nas dve prvi put vidimo...:manikir:
a tek torta što je bilaaaaaaaaaaa...sas jagodeeeeeeeeeeee...:balavi:

ja sam zgotovila mančmelou...sutra sam sama na ručku kući i pojma nemam šta da si zbrčkam...
mislim se da izvadim parče piletine....imam celu glavicu zelene salate...i šta sad????

pa sve nas je šokirala...ja sam stvarno mislila da samo popijemo kaficu,pošto sam bila u njenom kraju...
kad ona dođe s tortom...malo je reći kakav sam ugled dobila kod koleginica,kad sam im rekla da se nas dve prvi put vidimo...:manikir:
a tek torta što je bilaaaaaaaaaaa...sas jagodeeeeeeeeeeee...:balavi:

ja sam zgotovila mančmelou...sutra sam sama na ručku kući i pojma nemam šta da si zbrčkam...
mislim se da izvadim parče piletine....imam celu glavicu zelene salate...i šta sad????

pa nista
bacis piletinu na neki gril ili u tavicu
napravis salatu
zalijes s malo maslinovog i uzivas : )

ne sir i meso zajedno:aaa:
:mrgreen:
ja se navukla na one dajvikine slike salata gde je sve seceno onako nakrupno i ima svega.vec dva dana uzivam u njima
inace ne mogu da docekam leto da jedem jednu te istu salatu svaki bogovetni dan:paradajz,paprika i luk sa masl uljem.nista vise

ne sir i meso zajedno:aaa:
:mrgreen:
ja se navukla na one dajvikine slike salata gde je sve seceno onako nakrupno i ima svega.vec dva dana uzivam u njima
inace ne mogu da docekam leto da jedem jednu te istu salatu svaki bogovetni dan:paradajz,paprika i luk sa masl uljem.nista vise

pa nemam sira za salatu,aj ne drami...:azdaja:
možda ću da skoknem po rotkvice pošto sam prethodnu vezicu pojela već...:rumenka:
pa samo da iskombinujem zelenu i rotkvice sa limun dresingom i maslinovim...

ajd u tanjiru,al u stomaku :heart:
to je po zdravoj ishrani najstrozije zabranjeno.a recimo u arandjelovcu,odakle sam rodom,nema sanse da se ruca ,a da se uz bilo sta ne jede sir.znaci gulas,snicle,pecenje...obavezno se jede i sir

to mora da je ona...skola zdrave ishrane sto je do jucer dizala spomenike ulju i margarinu
kao i mlijecnim proizvodima s nula posto...hranjivosti
a ljubitelje cvaraka stigmatizirala kako je stigla...:lol:

to mora da je ona...skola zdrave ishrane sto je do jucer dizala spomenike ulju i margarinu
kao i mlijecnim proizvodima s nula posto...hranjivosti
a ljubitelje cvaraka stigmatizirala kako je stigla...:lol:

pa sestro brate,moras da ides u korak sa vremenom :malav:

- - - - - - - - - -

inace ja sremus u zivotu nisam probala,al vidim mnogi ga ovde konzumiraju,pa pazite sta radite
http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/bih-otrovali-se-sremusom-jedan-pacijent-umro/133302.phtml

uzmi i mladi luk.ako si sama kod kuce sta ima da se stedis:mrgreen:

jesam li vam pricala
kad sam pocela sa zmu da zivim van roditeljskog doma, u jednom periodu sam radila nocnu smenu
u malo duzem periodu
i tako kad zavrsim sa poslom, ja svratim kod mojih da pokupim mamu i odvezem nju na posao usput i posle idem kuci
i oni su u nekom prolecnom periodu imali uvek neku slatu od blansiranog mladog belog luka
strukic belog luka se zaveze u cvor, izbrlansira samo malo i onda prelije dresingom od maslinovog ulja i jabukovog sirceta
rashladjeno je da se raspametis!
i tako ja odem ujutru kod njih..oko pola 6..6..kako kad zavrsimo sa poslom i pitam je - sta ti je ovo?
ona mi kaze - salata, probaj
ja kazem , gde bre to da probam radim sa ljudima u velikom kolektivu, zatvoren prostor..sanse nema
ubedio me ona da s nista luk ne oseca jer je blansiran
ja probam, stvarno se ne oseca :malav: pojedem boga oca
dodjem kuci, istusiram se, legnem, a zmu skoci kao oparen - sta si to jela sa belim lukom?
ja??? nista :zarja:

jesam li vam pricala
kad sam pocela sa zmu da zivim van roditeljskog doma, u jednom periodu sam radila nocnu smenu
u malo duzem periodu
i tako kad zavrsim sa poslom, ja svratim kod mojih da pokupim mamu i odvezem nju na posao usput i posle idem kuci
i oni su u nekom prolecnom periodu imali uvek neku slatu od blansiranog mladog belog luka
strukic belog luka se zaveze u cvor, izbrlansira samo malo i onda prelije dresingom od maslinovog ulja i jabukovog sirceta
rashladjeno je da se raspametis!
i tako ja odem ujutru kod njih..oko pola 6..6..kako kad zavrsimo sa poslom i pitam je - sta ti je ovo?
ona mi kaze - salata, probaj
ja kazem , gde bre to da probam radim sa ljudima u velikom kolektivu, zatvoren prostor..sanse nema
ubedio me ona da s nista luk ne oseca jer je blansiran
ja probam, stvarno se ne oseca :malav: pojedem boga oca
dodjem kuci, istusiram se, legnem, a zmu skoci kao oparen - sta si to jela sa belim lukom?
ja??? nista :zarja
:

:lol:
kad smo ziveli na moru,muz radio u prznu u hotel maestralu u kazinu.jedne noci dosao i legao pored mene,a ja skocila,jeo si pljeskavice,sto meni nisi doneo.kaze nisam bre,izgoreo hotel.ja lazes,jeo si a nisi doneo:besna: i okrenem se i zaspim.tek ujutru cujem izgoreo kazino,on sav nadimljen,oprljen jer je spasavao opremu

- - - - - - - - - -

kako nisu osetili da se ne oseca na beli luk?

znas sta moze da bude,da su u vezi sremusa bili i ti drugi listovi,pa kad jedes zajedno,naseckano valjda nisu osetili

kad smo ziveli na moru,muz radio u prznu u hotel maestralu u kazinu.jedne noci dosao i legao pored mene,a ja skocila,jeo si pljeskavice,sto meni nisi doneo.kaze nisam bre,izgoreo hotel.ja lazes,jeo si a nisi doneo:besna: i okrenem se i zaspim.tek ujutru cujem izgoreo kazino,on sav nadimljen,oprljen jer je spasavao opremu

ti ko cicak kad joj muz nije doneo burek iz grada :lol:
ja sam tako skakala samo kad sam bila trudna i cekam ne njega, nego hranu koju treba da donese

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back