Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aaa bokica mene jednom zeznula, al bas davno,ima nekolio godina, secam se , dolazili mi neko gosti i ja htela da se pokazem i bokica mi dala recept za neki rolat sa mlevenim mesom nesto, al zaboravila da napise da ide i jaje, ili joj se podrazumevalo, a ja kao vajna domacica sve radim iskljucivo po receptu i nista mi se ne podrazumeva

i tako se obrukah pred gostima, bio rolat onako gumen nekako, ne secam se ni ja vise tacno, dugo nisam mogla to da joj oprostim, sad joj opet verujem : ))

ma nemoj sad rasejanost, ovo -ono : ))

ja bacim pogled povremeno, al me nervira sto uvece ogladnim kad gledam i onda izbegavam
a i nesto me nerviraju a ne mogu da kazem tacno sta

nego, dajte kako da spremim krmendle da budu mekane a da ne idu u rernu i da ne traje dugo?

ma nemoj sad rasejanost, ovo -ono : ))

ja bacim pogled povremeno, al me nervira sto uvece ogladnim kad gledam i onda izbegavam
a i nesto me nerviraju a ne mogu da kazem tacno sta

nego, dajte kako da spremim krmendle da budu mekane a da ne idu u rernu i da ne traje dugo?

najmekse ce da budu ako ih peces na gril tiganju ili teflonu, ali na puteru
i to vrlo kratko
i nikako ne dodaj vodu!
solis tek kad su pecene

imam gril tiganj amc, tu i sebi pecem, ali ih uresim i pecem na masti
koliko dugo npr da ih pecem onda?par minuta svaku stranu i dosta? i na najjacoj vatri ili kako?

ako ti ringla ima 3 jacinu, peces na 2..2,5
ne sme da bude prejaka temperatura da ti ne izgori puter..znaci na zagrejan tiganj, stavis malo ulja, na to kocku putera i kad se istopi - nemoj da dobije braon boju, ubacis krmenadle
peces ih dok ne vidis da su pocele da bele po obodu..to znaci da je meso 60% ispeceno..okrenes, peces za trecinu kraceg vremena sa druge strane i to je sve

ajde pa javi kako su ispale:)

samo bi se ja tu izivljavala pa bi pored krmenadli ubacila i neko suseno voce cisto malo da se ispece - sljivu ili kajsiju ili brusnicu..i ruzmarin..
kako meni dobro ide ruzmarin sa svinjetinom :aha:

A tek što pričaju, tj. onaj Njegoš, sve tepa kao beba

- - - - - - - - - -

Ja volim takve emisije, eto i temu sam pokrenula, prvu u mojoj forumskoj karijeri. Mada, moram da priznam da bi mi prijalo da malo kraće traje. Sat i po (sa reklamama) 4 dana u nedelji, puno mi je...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back