- Poruka
- 17.475
zuckaste su.![]()
zuckaste su od praska za pecivo,on daje boju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zuckaste su.![]()
jao blago tebi.kupi mami ,a mozes i sebi gerovital kremu,super jepošto putujem u Rumuniju za vikend,večeras mojim aždajama kuvam sarmu za 3 dana...
to umeju da podgreju...![]()
zuckaste su od praska za pecivo,on daje boju

jao blago tebi.kupi mami ,a mozes i sebi gerovital kremu,super je
:

...zar to jos uvek ima negde da se kupi? znam da je bila bez premca svojevremeno..ali sam mislila da to vise niko ne pravi...
...nego zene, dobila sam jednu lepu glavicu kiselog kupusa, i ja bi da skuvam nesto kao sto se kuva svadbarski kupus, ali
ne znam sta osim suvog mesa i kupsa ide u njega...nisam to kuvala nikad, samo sam jela i znam da volim...a ne znam
kako...ajd pomozite malo![]()

inas kod nas ,potrazi sajt gerovital,nisu jeftine.oni uvoze iz rumunije.ja sam kupila u temisvaru,za male pare,a krema me je odusevila
za svadbarski kupus znam da ide vise vrsta mesa i suvo i obicno
..pa necu da me dere neko ko budalu...
..imam i svezeg mesa, ali me zanima ide li luk, crni/beli, znam da ide i aleva...ali ima li neki tajni sastojak pa da bude onako bas dobar, m?

pa afro,ako neces da placas skuplje,sedi na bus,pa u temisvar
i oni ljudi koji uvoze moraju da zarade
nemam pojma ja bih stavila alevu i crni luk,al nisam pravila poslednjih sto godina,a mozda i nikad,pa se ne secam![]()
ako je tajni ,onda je tajni..ma videcu sa ovim svercerima po pijaci sto donose svasta,mozda i to donose...nije mi nikakva zurba, nisam mislila sutra
da je kupim..nego me zainteresovalo jer je nisam odavno bas videla nigde...
...pa to cu i ja, al rekoh mozda ove nase domacice znaju neki tajni sastojak....

..ma videcu sa ovim svercerima po pijaci sto donose svasta,mozda i to donose...nije mi nikakva zurba, nisam mislila sutra
da je kupim..nego me zainteresovalo jer je nisam odavno bas videla nigde...
...pa to cu i ja, al rekoh mozda ove nase domacice znaju neki tajni sastojak....
ako je tajni ,onda je tajni![]()

...aha, ok, hvalae ako vec imas ko da ti donese,neka kupi sa hijaluronom,to je za zrelu kozu.posto oni imaju i za mlade i za problematicnu....

..imam i svezeg mesa, ali me zanima ide li luk, crni/beli, znam da ide i aleva...ali ima li neki tajni sastojak pa da bude onako bas dobar, m?[/QUOTE
Ja ne stavljam suvo meso jer ne volim da isperem kupus ( izgubi sav ukus ) pa mi bude slano jelo ako dodam i suvo meso
Proprzim iseckan crni luk, dodam kupus ma malo proprzim i njega. Onda stavim meso, volim i svezu slaninu da dodam, dodam belog luka, bibera u zrnu, lorbera, kima, tucane ljute paprike, malo kurkume pa nalijem malo vode pa u rernu da polako krcka. Kad je meso skoro mekano dodam krompire isecene kao za krupan pomfrit i kad su kuvani pustim da ostane samo malo softa oko kupusa, ne da bude u vodi ali ne i suvo skroz
..imam i svezeg mesa, ali me zanima ide li luk, crni/beli, znam da ide i aleva...ali ima li neki tajni sastojak pa da bude onako bas dobar, m?[/QUOTE
Ja ne stavljam suvo meso jer ne volim da isperem kupus ( izgubi sav ukus ) pa mi bude slano jelo ako dodam i suvo meso
Proprzim iseckan crni luk, dodam kupus ma malo proprzim i njega. Onda stavim meso, volim i svezu slaninu da dodam, dodam belog luka, bibera u zrnu, lorbera, kima, tucane ljute paprike, malo kurkume pa nalijem malo vode pa u rernu da polako krcka. Kad je meso skoro mekano dodam krompire isecene kao za krupan pomfrit i kad su kuvani pustim da ostane samo malo softa oko kupusa, ne da bude u vodi ali ne i suvo skroz
....nije mnogo slan, bas je lep, a to oko soli ubacila bih ja krompir, dva, da povuku taj visak soli....nemam kurkumu, ali ovo ostalo imam, pa
cu malo iskombinovati..hvala Duso...

smoki, ovi kolaci su ti ispali super!
i mislim da nisi nigde pogresila sa secerom, ta testa i ja volim da nisu slatka, ine treba da budu, tu je prah secer i punjenje da to nadomesti
kad je slatko i tetso, odma mi se i ne jedu, zivota mi
znaci, tvoji su vrh![]()

ja sam preksinoc spremala paprikass od svinjetine, za juce i danas. sutra riba, kod nas subotom standardan rucak.

Danas riba, bareni krompir sa puno pershuna i belog luka, salata svez kupus...pice vino za mm, deci dzus a za mene h20...

)