gost 330596
Ističe se
- Poruka
- 2.867
jako sam ponosna na svoj ulov od pre tri godine.ovo je ugor od 5 kila
![]()
Jegulja?Još uvijek nisam proba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

Meni ove god. sve boje nesto bledunjave 

ugor,jegulja je druga vrsta ribe.nisam je ni ja nikad jela.kazu da je ima u restoranima na adi bojani,al ja sam toliko bila zgrozena drugim zmijicama da mi nije bilo do togaJegulja?Još uvijek nisam proba![]()

Pravila sam pitu sa pečurkama, i na kraju kada sam izdinstala smjesu, dodam dva čena bijelog luka i malo vratim da propržim.
Smjesa je baš fino mirisala na šampinjone
a ispečena pita i stan samo na luk
kako je moguće da je tako dominantan ukus, potpuno je nadjačao sve ostalo, od dva čena

ugor,jegulja je druga vrsta ribe.nisam je ni ja nikad jela.kazu da je ima u restoranima na adi bojani,al ja sam toliko bila zgrozena drugim zmijicama da mi nije bilo do toga
tako ja sinoc vecerala meksicku tunjevinu,a nasekla u nju jedan ceo crveni luk.malo pre idem sa pijace,svaki cas zagledam u kesu sta se to tako oseca crni luk,a nisam ga kupila.u jednom trenutku sam cak pomirisala i vezu zelja
tek posle skapiram da to ja odisem....na prolece![]()

![]()

Без панике...ugor,jegulja je druga vrsta ribe.nisam je ni ja nikad jela.kazu da je ima u restoranima na adi bojani,al ja sam toliko bila zgrozena drugim zmijicama da mi nije bilo do toga
tako ja sinoc vecerala meksicku tunjevinu,a nasekla u nju jedan ceo crveni luk.malo pre idem sa pijace,svaki cas zagledam u kesu sta se to tako oseca crni luk,a nisam ga kupila.u jednom trenutku sam cak pomirisala i vezu zelja
tek posle skapiram da to ja odisem....na prolece![]()

Sto su ti lepa jaja. Kako si pravila ove sare?
Staa dodajete u serpu sa jajima?
Sirce I?
) i so i kuvala na tihoj vatri oko pola sata.
E hvala ti ko sestri...
a boje samo razmutis u vrucoj vodi?
Ne mora da kuva?
Sad vidim da na uputstvima pise da ne mora u kljucalu vodu.
nesto novo.