Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.777
ja mislio da je sve to isto iako krenenadla ima kost ja reko moze se pohuje hvala domacice na pojasnjenju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najprostiji je kao sos od brasna
stavis dosta ulja u serpicu da se zagreje
bar dve kasike nekog lepog belog brasna
promesas par puta al da ne pozuti i lagano u tankom mlazu dodajes mleko i mesas da se ne naprave grudvice
jos bolje sa vrucim mlekom
kad si dobila neku pristojnu gustinu , dodas neki zacin , vegetu i trebalo bi limunovog soka po ukusu
al ako nemas moze i belo alkoholno sirce ... malo bibera ako imas
i to je ta klot varijanta
ostalo su perverzije
Hvala i onda mogu da prelijem meso i da zapecem u rerni?
Ako ti je vec peceno meso pa hoces samo neki drugi ukus , mozes
ali onda dodaj i bar 1 jaje u taj sos na kraju pri mesenju
prvo izmuti jaje posebno pa lagano ga dodaj u bar poluohladjen sos jer ce da se zgrudva jaje
preli meso i to se vrlo brzo zapece ... nemoj na zivo meso , na peceno
ovo isto mozes i za lazanje samo menjas kolicine
moram ici
besamel je u principu mastan i jak
i najbolje ako imas belo meso , napravi snicle i kratko ih prepeci na gril tiganju ili obicnom sa trunkom ulja
poredjaj u neku tavu , preli besamelom i zapeci ... mozes dodati okolo i bareno povrce
ako su neki bataci i slicno ... przi u tiganju , zapravo dinstaj .. pa ostavi da se uhvati korica
i onda opet ista procedura prelivanja
eto ... odo spavati![]()
Moze neko da mi napise kako najjednostavnije da se spremi besamel sos za pilece belo meso?
Imam brasna, mleka, ulja, paradajza,...samo ono najlakse bez kackavalja i ostalih dodataka bez masruma tj sampinjona ...
sad cu da je krckam do ponoci,pa sutra opet
prva ove godine.nesto mi je bledunjava...al zato su mi ruke crvene od kupusa ...![]()
stavila sam alevu u meso,napravicu blagu zaprsku sutra pred rucak.ne bih ja to staljala u rernu...serpe sve su mi cepter sa plasticnim drskama,a i ovako su kuvale moje babe,mama...to je jelo sa kojim se ne bih igrala...dodaj malo aleve paprike..
...ja kad zavijem sarmu i slozim, napravim blagu zaprsku tek da malo dobije boje, i onda nalijem vrlo malo
vode...stavim na keca i krcka skoro celu noc....e sad sve to tako sam radila godinama, a onda me
drugarice iz CG nauicle da je mnogo lakse i jednostavnije, poklopiti je i staviti u rernu, em manje
miris u kuci em se kuva sa svake strane, a ne samo odozdo...u pravu su em bude brze gotova,
em se lepo ukrcka u rerni..od tad tako kuvam![]()
stavila sam alevu u meso,napravicu blagu zaprsku sutra pred rucak.ne bih ja to staljala u rernu...serpe sve su mi cepter sa plasticnim drskama,a i ovako su kuvale moje babe,mama...to je jelo sa kojim se ne bih igrala![]()
..pa i moje su tako kuvale, i ja rekoh ti vec jako dugo...
..nego me sad zanima kakav je to cepter ako ne moze u rernu, jel moguce da sudje koje platis ko polovni bolji auto ne moze u rernu, i da
taj kvalitet daje plasticne rucke..ja sam stvarno mislila da je to ne unistivo totalno...
ne znam,ja sam moje nasledila od pokojne svekrve,meni to lici na plastiku,pretpostavljam da ne ide u rernu
ne znam,ja sam moje nasledila od pokojne svekrve,meni to lici na plastiku,pretpostavljam da ne ide u rernu