Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Jesi li je prelila svojom farbom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hleb sa sirom, puterom i mladim lukom za rucak.
nije lose ukus je bas onako kako treba. jedino je problem sto treba uskaditi velicinu vekne sa kolicinom putera, pa i sira. znaci neka manja vekna da bi se cela natopila nadevom
samim tim mi padaju razne kombinacije na pamet, ali to je vec neji drugi obrok
sto? jel bila veca vekna, i suvlji hleb kad se ispekao?
lepo sam napisao, al ajde.
vekna je bila veca nego sto treba za pripremljeni preliv. tj za onoliko preliva, po receptu, bolje uzeti manju veknu ili baget.
iskoristio sam vise od polovine tako pripremljene vekne. i slatko se pojelo. ostatak jeste buio suv, tj nenatopljen. zadovoljna?
sto si bre tako nervozan![]()
pa navadila si se svaki put me hebes kad nesto napisem. ponekad nije zabavno
ako ti smetam na ovom delu foruma samo kazi. sirroko je internet polje
nije lose ukus je bas onako kako treba. jedino je problem sto treba uskaditi velicinu vekne sa kolicinom putera, pa i sira. znaci neka manja vekna da bi se cela natopila nadevom
ovo izgleda fantastično!
no, da li ste pravili pituljice od heljdinih kora -sa sirom i zeljem( ono-parče kore filovano-urolano i umotano kao puž?..neko mi reče da treba kora da se malce prepeče u rerni pa poškropi kiselom vodom
pa onda filuje i kratko peče o5 u rerni? kao -onda je prhka..??? ima li neko iskustva?
gde mi bre smetas?
niko mi ne smeta na ovom forumu, samo volim da pitam ono sto me zanima
nemoj da se ljutis![]()
pirinac je majka. ja to u mikrovejvu. moze sa pola kocke za supu, ili kasika vegete.
sipas i ne mislis. uvek ispadne dobro
m'jok, zdravije bez pirinča
sad samo supice, čorbice, salate
mada sam ja juče jela neko mesce, a uveče i paštetu, treba izbaciti to
ne pašteti, viršlama, salami
pirinču, belom hlebu, margarinu (ovo rešeno)
i tako te stvari