tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
punjeni patlidzani, junece snicle i jagode
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
punjeni patlidzani, junece snicle i jagode
Posto sam danas sama nisam kuvala, ali ovo rado jedem - tost, puter pa fileti dimljene pastrmke
Pogledajte prilog 280016
Znam da je kasno za predlog bez ribe, ali evo, za neki drugi put. Ovo sam ja danas spremala...lazanju, posnu. Razvukla kore na mašnu za rezance od oštrog brašna i vode. Mleko napravila od malo skuvanog pirinča (izmiksala ga) pa bašamel od toga i margarina sa dodatkom muskatnog oraščića. Upržila mladi luk, šampinjone, dve tri školjke (slučajno ostalo u zamrzivaču, ali ne mora), nalila paradajzom i malo zgusnula sojinim ljuspicama. Ređala, kao što se i svaka lazanja ređa, pa zapekla.
cek, jel ti ovo jedes zbog zdravlja ili religije. aj ako je zbog religije, pa i razumijem. sve sve, al gdje ovi przeni krompirici, pa to je otrov))
- - - - - - - - - -
i masline ne idu uz ovo, al znaci nikako
Znam da je kasno za predlog bez ribe, ali evo, za neki drugi put. Ovo sam ja danas spremala...lazanju, posnu. Razvukla kore na mašnu za rezance od oštrog brašna i vode. Mleko napravila od malo skuvanog pirinča (izmiksala ga) pa bašamel od toga i margarina sa dodatkom muskatnog oraščića. Upržila mladi luk, šampinjone, dve tri školjke (slučajno ostalo u zamrzivaču, ali ne mora), nalila paradajzom i malo zgusnula sojinim ljuspicama. Ređala, kao što se i svaka lazanja ređa, pa zapekla.
jeste posno, mada mi ne postimo,dala mi drgarica recepat, vidim u komentarima da su zadovoljni.cekam tvoju probu, pa da probam i ja, vidim da je posno.
Ma ne mora soja, ja sam to stavila zato što nisam imala kečapa nego kuvani sok od paradjza pa je zato bilo retko, a soja je tu samo da zgusne. Ako staviš kečap, nema potrebe za sojom.marge, hvala za predlog
ne jedem nista od soje, ali moze to da se iskompbinuje i bez nje.
bi, ja sam kupila kokosovo mleko u prahu, da imam za kafu i mozda neki kolac, ne sadrzi soju, ali ima neki emulgator xyz![]()