mirar987
Ističe se
- Poruka
- 2.855
danas pastrmka,blitva kuhani krompir. nisam fotkala, dosla umorna, jedva sam se dovukla kuci.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh svidja mi se ideja s pudingom ali 15k secera![]()
.....ja sigurno imam neko tursko poreklo, ovo je tacno ono sto sam stalno zamisljala i planirala da pravim
a nisam nikad....dva moja omiljena slatkisa u jednom....super, hvala Xella...![]()
ma koja jedna porcija ja to jedem redom na svakih pola sata dok ne nestaneDa, jeste slatko, ali 6 šolja vode + 3 šolje mleka to je skoro 2 l tečnosti... Dobro, ukuva se pola te vode... Ali ipak... Nije ni mnogo... ili jeste...Pa, ti stavi manje... otkud znam... Probaj sa 10 kašika... Mada, jedna porcija te neće ubiti, čak sam i ja jela...
![]()
ima ga vecina, dont vori![]()
ma koja jedna porcija ja to jedem redom na svakih pola sata dok ne nestane![]()
Onda nije samo šećer problem.Pravi ti dupo manje. Ovako izađe baš dosta, čini mi se 8 činijica. To ti je baš, baš mnogo...
![]()
Ko voli slatkise, a posti.
http://zena.blic.rs/Kuhinja/13374/Kremasto_i_posno_5_neodoljivih_poslastica
...da li svi kuvate tu corbu od muskatne bundeve? zar ne moze od obicne? koja je razlika uopste medju tim bundevama?
meni proja super ide uz kupus,a danas cu oraviti sarmu,samo kad god sam pravila proju ispadne mi nekako suva i ne po mom ukusu,iako natrpam u nju svega..hvala na informacijama devojke..
..kuva se sladak kupus sa junetinom, popodne cu da napravim proju sa sirom i to je to....
meni proja super ide uz kupus,a danas cu oraviti sarmu,samo kad god sam pravila proju ispadne mi nekako suva i ne po mom ukusu,iako natrpam u nju svega
napisacu ja ali veceras tek. odlicna je. i meri se soljama!![]()
...jel moze neko da napise recept za proju, ne mogu da trazim i listam po temi....a hitno mi je....hvala![]()
PROJA
3 jajeta
300g sira
1 čaša od jogurta mleka
1/2 šolje ulja
1 kašika soli
1 kašičica šećera
8 kašika brašna
8 kašika kukuruznog brašna
U onom kalupu sa rupama bude za tačno 12 komada. Ako ga nemaš, znači u neko manje đuveče.