Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
supa nije bila crvena, a `strukli` bili `kao pita od sira` u malim komadima. malo sam po internetu guglao i nista...ima bezbroj varijanti, ali ova moja ich. jos da pogledam kod vokija kostica, ako je neko pravio to je on
pravo da ti kazem ostalo mi od juce upravo takva pita sa sirom, pa prebirem po mislima kako da je pametno utrosim

ja bih rekla da to nije klasicna pita, nego kuvano testo motano kao pita sa sirom..

Sine Dimitrije,
ovde ti je u bloku najbolja čorba (osim riblje)-ne skrivaju se džaba svi krimosi kod nas-dobar smeštaj i klopa, utope se u masu i šta im više treba.;)
No, da ne spamujemo više: zaboravih da dodam da osim graška uz ručak od juče i pita od bundeve.
Juče su se ceo dan mesili kolači za slavu, pa probaj ovo, probaj ono...uh....Obožavam i da jedem i da pravm sitne kolače-neki kažu i da sam expert, ali skromnost je moje drugo ime:zper: pa nećemo preterivati!
Odličan ovaj praznik što su nam uveli, da nisu ne znam kad bih sve postigla:D a imam i zahtevne goste.
volim riblju corbu, ne pitaj. slabo zalazim kod vas na obali. pa ne znam ni lokale.
eto ideje. pisalo je ovde radije - brza riblja corba. mozda vec sutra

danas za ruckic ide jagnjeca glavica sa malo kobasicice sa strane
jedno od mojih omiljenih jela i ja je spremam perfektno
http://i48.tinypic.com/2vikxe8.jpg

Који ме ђаво тер'o да отварам ову одвратну фотку.
Настави ти, ћеро, да се гузиш на точку...фффффффффффффуј, бре

Мусака од тиквица код нас

ja sirovo meso ne mogu..ne ide..
cak ni kao tartar biftek, koliko god da je dobro napravljen (i jos zivo zumance unutra :sad2:)
ali sirov spanac :super:
od njega napravim mix salatu - rendana sargarepa, izrendana sveza cvekla, kukuruz secerac, malo crvenog i belog luka sitno seckanog, i spanac..
prelijem dresingom tako sto u manju teglicu sipam maslinovo ulje, jabukovo sirce morsku so i kasiku meda..zatvorim teglu, jako izmuckam i preko salate..neopisivo dobar ukus!!!! vitaminska bomba!
i imunitet otpotran na sve viruse i bakterije..
Ово је добро. ОдличЊо.
Да не нижем постове сад ко хирајгоаген лол овде ћу да се скупим са ћуфтама
Шта причају за ћуфте, леба, јаја..како ја правим
700г јунетине од бута 2пут да ми самеље на очи у Премији. Онда донесем кући и правим ћуфте, онако, да нису мицке.
Само бели лук насецкам ситно и со и све обликујем. Пржим у шерпи док не ухвати корицу, а онда сипам пасирани Гурман са парајзом и пустим још 20-трен. у минутима да огрезне. У исто време исечен кромпир кувам и кад је готов, изгњечим и додам маслац ПКБ (Рудолфе, падни ми на прса јуначка..лол)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back