Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.558
zaboravih da kazem ovo gore je govedji rep sa povrcem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa bas tako....mene najvise od svega boli skupo mleko, bez cvaraka i slanine mogu, bez mleka skoro nikako....a kad smo kod mleka
neki dan kupujem ja ono mleko u kesi (sto bi se reklo za kuvanje) kad jedna baba na kasi komentarise kao TO mleko njene macke nece
da piju, navikle samo na "kravicu"....mislim dobro je baba prosla kad je nisam gadjala necim....
..nemam ja nista protiv njene macke i toga sto je ona u mogucnosti da kupuje macki to sto hoce, al' bar neka cuti![]()
bolja je kesa. kravica reciklira mleko kome je istekao rok i vraca u prodaju, zato se mnogo kvari. pisalo je vec po forumu
babe su experti za sve i svasta. jedna je vikala na mene ` sto bacas djubre u kontejner, napunices ga!`

meni je to kuvano najukusnije jos od malih nogu bilo...pa bas tako....mene najvise od svega boli skupo mleko, bez cvaraka i slanine mogu, bez mleka skoro nikako....a kad smo kod mleka
neki dan kupujem ja ono mleko u kesi (sto bi se reklo za kuvanje) kad jedna baba na kasi komentarise kao TO mleko njene macke nece
da piju, navikle samo na "kravicu"....mislim dobro je baba prosla kad je nisam gadjala necim....
..nemam ja nista protiv njene macke i toga sto je ona u mogucnosti da kupuje macki to sto hoce, al' bar neka cuti![]()
....ja ne kupujem kravicu, mada nisam primetila da se kvari, ne stize to kod mene da se pokvari, mleko nikad
....kad god nadjem u kesi kupim to, lepo skuvam, ima cak i malo kajmaka...i nekako mi mirise na pravo i podseca
na detinjstvo....mada je i ovo u flasi ok, samo je skupo i ono....
ma baba je budala. niko joj nije rekao da je imlek prodat strancima, i da kupuje za 80 dinara ono sto vredi 55. sve je bilo bolje kad je biila mlada. bas

I ne može da mi bude skupo mleko, kada za kutiju njegovih cigareta mogu da kupim više od 2l mleka.
Ali ne verujem da postoji bilo kakva kutija cigareta jeftinija od l mleka.![]()
...pa ni ne treba da postoji....ali mleko je osnovna zivotna namirnica i treba da je jeftina i svima dostupna...a cigarete nisu....
...pa ni ne treba da postoji....ali mleko je osnovna zivotna namirnica i treba da je jeftina i svima dostupna...a cigarete nisu....
imlekova pavlaka danas u maxiju 50 dinara
pre mesec dana je bila 41 dinar. 20% malo li je mamu im alavu, to nas hebe bivsa vllast preko tajkuna
I dobro, šta smo zaključili? Da je mleko skupo. Ok.
Оставио дуван пре 15,5 година.Uhvatili ste se za mleko, kao da košta 1000 din/l, a ne 100.
Mene duša boli kada dam 210 dinara za kutiju cigareta, da bi mi se trovao muž, da bi trovao mene i decu, i da bi mi usmrdeo kuću.I ne može da mi bude skupo mleko, kada za kutiju njegovih cigareta mogu da kupim više od 2l mleka.

...pa jeste Domacice, skupo je mleko, zato sto porodici koja ima vise do dvoje dece ili gde su stariji ljudi treba
vise od 1l mleka dnevno...a to nije jedino sto kupuju u prodavnici, ljudi u gradu kupuju sve, bas sve, nema sanse
da pazare dnevne potrebstine za manje od 1000 dinara dnevno..a znamo kolike su plate i penzije....
...pa jeste Domacice, skupo je mleko, zato sto porodici koja ima vise do dvoje dece ili gde su stariji ljudi treba
vise od 1l mleka dnevno...a to nije jedino sto kupuju u prodavnici, ljudi u gradu kupuju sve, bas sve, nema sanse
da pazare dnevne potrebstine za manje od 1000 dinara dnevno..a znamo kolike su plate i penzije....
i mleko marke zdravo sam prestao da kupujem kad mi se tri puta pokvarilo
nije mleko skupo. skup je oava vrsta kapitalizma
na zapadu trzisna ekonomija i svi nude sve najjeftinije sto moze. otimaju se za musterije
a kod nas sve naopako budiboksnama
Пази, отворено млеко ако је у фрижидеру на око 0-3(нула до плус три)степена не може се одржати дуже од 3 дана....nisam njihovo mleko kupila nikad, jedino tu zdavo pavlaku par puta, i vise necu zbog te
pokvarene..a i tad ne bih da je bilo imlekove....
...znam da je drugacije u svetu, i da se bore za potrosace niskim cenana, a ovi nama
prodaju maglu navodnim snizenjima i akcijskim cenama...
Afro, sve je relativno. Kako količina popijenog mleka, tako i visina plata i penzija.
Imam dvoje dece i dvoje starih ljudi u kući, pa kupujem litar mleka svaki 2 - 3 dan. Nismo ludi za mlekom, niko...
Пази, млеко ако је у фрижидеру на око 0-3(нула до плус три)степена не може се одржати дуже од 3 дана.
Све преко тога значи да је млеко допинговано разним шпецијама.