- Poruka
- 21.194
i nije ti razlog za sramotuСрамота ме да признам, немам појма шта је Универ :блаш-блаш:

to je veliki lanac prodavnica kod nas u vojvodini,kao sto su roda,ili idea...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i nije ti razlog za sramotuСрамота ме да признам, немам појма шта је Универ :блаш-блаш:
Juce sam pravila neku nemogucu tortu od bezbroj filova i smorila se najstrasnije. Al ne bi mi ni sve to tesko palo nego sam se namucila sa svakim filom i jos imam utisak da sam nesto gresila a nemam pojma sta. Ajd neka mi neko iskusniji objasni kako se to u stvari radi.
Filovi se prave tako sto se slatka pavlaka za slag i cokolada izlomljena na kockice stavi na ringlu da provri, i otopi se cokolada, a onda kad se ohladi to treba da se mikserom umuti da bude kao mus. A meni bude tecno kao corba, ni traga da lici na krem. Pa sam dodavala zelatin. Drugi fil je da se umuti pavlaka do pola pa se u nju polako dosipa istopljena cokolada, tu sam imala isti efekat , koliko god polako dodavala na kraju se pavlaka pretvarala u corbuljak. Ne znam sta sam pogresno radila, pomagajte?
mislim da si trebala da stavis koliko pavlaka toliko cokoladoJuce sam pravila neku nemogucu tortu od bezbroj filova i smorila se najstrasnije. Al ne bi mi ni sve to tesko palo nego sam se namucila sa svakim filom i jos imam utisak da sam nesto gresila a nemam pojma sta. Ajd neka mi neko iskusniji objasni kako se to u stvari radi.
Filovi se prave tako sto se slatka pavlaka za slag i cokolada izlomljena na kockice stavi na ringlu da provri, i otopi se cokolada, a onda kad se ohladi to treba da se mikserom umuti da bude kao mus. A meni bude tecno kao corba, ni traga da lici na krem. Pa sam dodavala zelatin. Drugi fil je da se umuti pavlaka do pola pa se u nju polako dosipa istopljena cokolada, tu sam imala isti efekat , koliko god polako dodavala na kraju se pavlaka pretvarala u corbuljak. Ne znam sta sam pogresno radila, pomagajte?
Devojke drage hvala na savetu ali cini mi se da to da fil stoji preko noci u frizideru nije bas realno jer torta ima 5 takvih filova, pa pravila bi tortu 3 dana?! I ovako sam provela u kuhinji celo popodne i vece...
mislim da si trebala da stavis koliko pavlaka toliko cokolado
i nije ti razlog za sramotu
to je veliki lanac prodavnica kod nas u vojvodini,kao sto su roda,ili idea...
xella, daj recept za ove mafine
mm bi bio odusevljen kombinacijom, kokos-cokolada-mafin![]()
![]()
kupio sve za mesanu zimsku salatu, ono sve seckano.
mozda okacim sliku kad napunim tegle
Juce sam pravila neku nemogucu tortu od bezbroj filova i smorila se najstrasnije. Al ne bi mi ni sve to tesko palo nego sam se namucila sa svakim filom i jos imam utisak da sam nesto gresila a nemam pojma sta. Ajd neka mi neko iskusniji objasni kako se to u stvari radi.
Koliko ja znam, nije toliko bitno da li provri, ili ne, nego je bitno da se DOBRO ohladi. Kada bih imala recept pred sbom, umela bih da objasnim kako napraviti za dan, a ne danima, ali ovako ne znam, nije mi jasno.
Imam i ja raznih, pa u nekima piše kuvati do vrenja. Mislim, kako da znam kada je do vrenja, ako ne provri. I nikada to nije pravilo problem.
Svaka čast E! Super izgleda![]()