Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
deru deru...zato se grejemo na drva...samo kuvam na gas...prrrrc...:mazi:

i ne treba ništa više da ubaciš tu...možda malo graška..:think:

nisam htela, on se duze kuva pa me mrzelo da se sa time drndam, a i nije mi toliko neophodan, falilo mi kukuruza recimo al nemam sad
izrendala sargarepu pa se i ona brzo skuvala ko i ostalo, razmisljala da izrednam i jedan krompir al nisam ljubitelj kuvanog pa necu a i dovoljno je gusta
sad zalijem kiselim mlekom u tanjiru i nirvana :heart:
a jos nisam smislila sta da spremim za ruckic :aha:
jede mi se pecen krompir pa cu mozda to sa necim da iskombinujem, da smislim sta....

- - - - - - - - - -

Mi idemo na dve slave :lol:
Tako da nema nista ni za rucak ni za veceru :rotf:

:azdaja:
:rida:

nisam htela, on se duze kuva pa me mrzelo da se sa time drndam, a i nije mi toliko neophodan, falilo mi kukuruza recimo al nemam sad
izrendala sargarepu pa se i ona brzo skuvala ko i ostalo, razmisljala da izrednam i jedan krompir al nisam ljubitelj kuvanog pa necu a i dovoljno je gusta
sad zalijem kiselim mlekom u tanjiru i nirvana :heart:
a jos nisam smislila sta da spremim za ruckic :aha:
jede mi se pecen krompir pa cu mozda to sa necim da iskombinujem, da smislim sta....

meni bi za ručak bila dovoljna samo ta čorbica...odlično si se svega setila...:ok:

meni bi za ručak bila dovoljna samo ta čorbica...odlično si se svega setila...:ok:

pa moze sa hlebom, al sestro mi sa prasecom genetikom to bi bilo svareno za pola sata, ispiskis je bre bukvalno :lol: sta onda
jes da je gusta, namerno sam je tako, al malo je to za svinju

volim pecen krompir sa sirom da jedem, mozda cu to :think: dete ce da se buni, al ko je sisa ona ima svoj ljubljeni kiseli kupus pa neka uziva u njemu :bljuc:

Pre neki dan dođoh kući i cela kuća miriše na neki čudan čaj... Ajd dobro, računam ovaj mm opet nešto eksperimentisao. A on, u stvari pravio garam masalu. I tako, sad sam tražila kako to da iskoristim i nađoh neki recept za tika masalu. Ko zna na šta će to da izađe, ali, kad dragi ima želju, i kad je samo za pravljenje tog začina potošio 500 din (na komponente) eto, sad da isprobamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back