-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
danas ne kuvamo nista.... jedemo sve sto je preostalo os praznicnih djakonija!
i lepo mi je... kako je to dobar osećaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas ne kuvamo nista.... jedemo sve sto je preostalo os praznicnih djakonija!

Svidja mi se ova musaka. Ja ću ovih dana tako nešto za sebe da napravim. Pa ko hoće nek mi se pridruži, ko neće, nek se snalazi. I jede mi se kelj. On je meni najlepši samo obaren, bez soli, bez ičega. Sve što se doda, samo ga pokvari.
Pravim onu tortu od lešnika i karamela. Sve imam i sve mi je jasno. Fil se hladi na terasi, kora se peče.![]()
Ja kelj kuvam u mleku.
Kojim povodom torta, nisam pratila?
Ja kelj kuvam u mleku.

...kako u mleku?
Neko mi je to rekao još kad sam se udala. Sa krompirom. Ali, priznajem, jako retko spremam keljUmesto vode staviš mleko pa dinstaš.Neko mi je to rekao još kad sam se udala. Sa krompirom. Ali, priznajem, jako retko spremam kelj
...nikad cula, zar nece to da zagori tako? malo mi cudno skroz, ali je verovatno ukus totalno drugaciji i lepsi....
Neće da zagori, staviš malo ulja, i ne miriše onako jako na kupus.

..probacu jednom neku malu kolicinu, bas si me zainteresovala![]()

Jao Dive, sad me podseti na pizzu sa pršutom i rukolom![]()
vrh! dalje nema!ovako i ja i uvek nesto zaebemSvidja mi se ova musaka. Ja ću ovih dana tako nešto za sebe da napravim. Pa ko hoće nek mi se pridruži, ko neće, nek se snalazi. I jede mi se kelj. On je meni najlepši samo obaren, bez soli, bez ičega. Sve što se doda, samo ga pokvari.
Pravim onu tortu od lešnika i karamela. Sve imam i sve mi je jasno. Fil se hladi na terasi, kora se peče.![]()

ovako i ja i uvek nesto zaebem
ja kuvam supu za sutra,danas ce bobi da jede meso i sargarepu
za danas paradajz corba sa jajima,krmenadla u komadu sa krompirima okolo
a za mene i mog tatu koji ce rucati kod nas rizoto sa pecurkama
a pecurke su kupljene kod kineza,namacu se u vodi od 9 jutros i jos uvek su drvene
jel bih trebala da ih malo obarim?
u stvari samo im je drska kamena

Ja kelj kuvam u mleku.
sta su - shitake?
ne bi trebalo da se kuvaju pre pripreme.nece biti nista mekse, samo zilavije.
ko zna sta ti je kinez uvalio![]()
))