Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па зато што нећу да их термички обрађујем у рерни дуго, нема потребе.
А и ови моји пилићи играли фуцбал на ливади, нису то метроЈски лабудови :п
a to su oni sto moja mama kaze,ovi su pasli na livadi:heart:
to mozes da vezes pa na kanapce,jedan dan turis u supu,drugi dan provuces kroz pilav,treci dan kroz paprikas...
izdrzljiva su to pilad:)

ЈесЈе. То су они што у желуцу имају траву, каменчиће, а не канадиен Ћикен фрај пилићи који једу своја г.
Ма, немам такве пилиће, то кад одем на планину па код сељака, инаЋе купујем ко и сви 2, ал гледам да баш нису лабуЂи.

Па и кад похујеш нпр. батаке, мало их прокуваш, ако неко уопште данас похује батаке код куће, ми не.

ЈесЈе. То су они што у желуцу имају траву, каменчиће, а не канадиен Ћикен фрај пилићи који једу своја г.
Ма, немам такве пилиће, то кад одем на планину па код сељака, инаЋе купујем ко и сви 2, ал гледам да баш нису лабуЂи.

Па и кад похујеш нпр. батаке, мало их прокуваш, ако неко уопште данас похује батаке код куће, ми не.
vi kod komsije?:)

...ja cu sutra da punim paprike i to malo vecu kolicinu pa cu da zamrznem deo odmah kad se ohlade...

...imam nesto paprika sto bih da ispecem i ostavim za salatu, ali me zanima jel pekla neka od vas u rerni?
..ili sam to vec jednom pitala, a ne secam se odgovora:rumenko:
...bas su lepe mesnate steta da propadnu....i da smislim sta bih mogla jos da bi iskoristila sve.....

...ja cu sutra da punim paprike i to malo vecu kolicinu pa cu da zamrznem deo odmah kad se ohlade...

...imam nesto paprika sto bih da ispecem i ostavim za salatu, ali me zanima jel pekla neka od vas u rerni?
..ili sam to vec jednom pitala, a ne secam se odgovora:rumenko:
...bas su lepe mesnate steta da propadnu....i da smislim sta bih mogla jos da bi iskoristila sve.....

mozes, ali im je ukus drugaciji..
ne volim ih ni ja..

odem ja danas prvi put u zivotu da kupim mast
treba mi za bakin kolac,mama mi je dala recept,kaze da me domacica mrzi,cim mi je dala savet da sipam tecnu smesu u pljosnati stari kalup
pa racunam,sad je kao valjda mast jeftinija od ulja
kupim ja svasta,pa nisam gledala koliko je mast
a kad sam dosla kuci,a moja mast oko 350 din kilo???
ova je od mangulice,a koliko kosta od obicne svinje?

eh sad...:dash:
al ova je od mangulice:roll:
malo sam se zaebala
nego kupila sam veliku dimljenu kolenicu pa sam mislila da je sutra ispecem u rerni a okolo krompiri,imam neki keramicki pekac od svekrve,pa da probam
pretpostavljam da prvo malo obarim tu butkicu?

Sada sam se naljutila na tvoju mamu zato što ti je rekla da te ja mrzim. :evil:

Ali, oprostiću joj, jer je rodila tebe, a tebe da nema, ovaj Forum definitivno ne bi bio zanimljiv. :D

A zašto ne tečnu smesu u pljosnati stari kalup? Ja sam sipala godinama, dok nisam nabavila fensi na struju.

Sada sam se naljutila na tvoju mamu zato što ti je rekla da te ja mrzim. :evil:

Ali, oprostiću joj, jer je rodila tebe, a tebe da nema, ovaj Forum definitivno ne bi bio zanimljiv. :D

A zašto ne tečnu smesu u pljosnati stari kalup? Ja sam sipala godinama, dok nisam nabavila fensi na struju.
ma salim se ja bre,ja to da bi mi ti rekla da me volis.
pa kako bre tecno u pljosnato,vise je bilo po sporetu nego sto sam uspela da ispecem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back