Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj ručak.
![]()

...tako i moj spanac izgleda kad skuvam....ali mene sad ovde privlaci taj lepi hleb![]()
Krupnik, krupnica ili pir (lat. triticum spelta) je vrsta žitarice i bliski srodnik današnje pšenice.
Taj hleb je od krupnika.

Moj ručak.
![]()

ne znam baš da ljudi na selu poste![]()
Danas sam nabavila odličan posni krem tipa eurokrem, proizvođač Jablanik, evo ovako izgleda
![]()
Mrzi me ponovo da slikam, evo ovako piše. Sastav : šećer, biljno ulje, kakao prah, hidrogenizovana biljna mast, sojino brašno, sojin lecitin.sto nisi onaj deo gde su sastojci dala krupno![]()
brusketi od heljdinog hleba ...
Crni i beli luk propržiti sa pečurkama..narendana šargarepa i i malo spanaća..i paradajiz sosa..
kad se ohladi pomešati sa kriškom domaćeg sira..izmrviti viljuškom..
Hleb namazati maslacem..ja koristim omega 3..pa staviti smesu i preko narendati biljni kačkavalj dimljeni..
Zapeći u rerni ..ne na plehu nego koristiti rešetku ..
http://2.***************/-tyb8gZrCOlU/TZw_RX4CNwI/AAAAAAAAAOI/c-wZ_3fz2Uw/s1600/giouvetsi.jpg
Danas ce biti ovo - Γιουβέτσι μοσχάρι
Meso je govedje,a pravi se sa ovim![]()
Vidi,ja sve kuvam,al' ima i varijanta da se zapece.Ukusno je u svakom slucaju,jel to kao đuveč se sprema pa se zapeče?????idem u četvrtak u Grčku pa da nabavim njihovu rižu,mnogo je kvalitetnija...

a taj hleb je kućna radinost ili kupovni. Jesi ti u Srbiji?
Ja tako nekad pitam, a onda ispadne da su ljudi negde daleko i to što tamo negde ima da se kupi - ovde nema.