....danas nista imam pasulj od juce...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mislim da on barem nije skup =Didem na susi, kao i juce
rekli mi kupiti aparatic za pravljenje za rodj :![]()
..
šala mala, al ozbiljno, ja mislim da nikad nisam jela suši =(
ni ja, al zbog toga ič nisam tužna..pazi, da ga sad nisi pomenula, ma ne bih ni pomislila na njega
a baš si me dobro setila na zamrznutu kuglu testa koje se setim samo kad vadim smrznuto voće koje mi je u istoj fioci i svaki put pomislim jeee, kolko mi dugo ovo stoji, nikako da ga iskoristim

pravim pitu s smrznute visnje ko iz najbolje kafane![]()

il kad budeš imo hemoroide![]()

ama naš kolko puta i ležim za kompom i šetam u mislima i igram badminton ležeći na kompu i džaba![]()

a sve vreme se mislim šta li je ono f+

vid nestadea sve vreme se mislim šta li je ono f+
a nako načas iz cuga je pleonazam![]()

i jos rekao "jos cu poceti ribu da volim" i "samo mi ovako spremaj" 
muskarac 

Danas sam imala pohovane paprike , punjene sa sirom.
MIslila sam uz to da przim pilece plesakvice...al ne lezi vraze....
Dolazim s posla i mama mi kaze da je gazdarica donela punu cinijetinu domacih rezanaca sa makom
i punu tepsiju knedli...sve za mene...ni njoj nije dala da jede dok ja ne dodjem...
Naravno pljeskavice nisu isprzene....a ja sam se najela ....ma sta najela...razvalila od testa posle 4 meseca strogog izbegavanja
Ebes i dijetu i probleme sa probavom....zena me odusevila![]()

Danas sam imala pohovane paprike , punjene sa sirom.
MIslila sam uz to da przim pilece plesakvice...al ne lezi vraze....
Dolazim s posla i mama mi kaze da je gazdarica donela punu cinijetinu domacih rezanaca sa makom
i punu tepsiju knedli...sve za mene...ni njoj nije dala da jede dok ja ne dodjem...
Naravno pljeskavice nisu isprzene....a ja sam se najela ....ma sta najela...razvalila od testa posle 4 meseca strogog izbegavanja
Ebes i dijetu i probleme sa probavom....zena me odusevila![]()

te domaće bundevare su tako zdrave da ne moraš ni da računaš da si prekršila dijetu. Samo nemoj da pojedeš ceo pleh![]()