Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
scaled.php

znači, nema ukusnije musake od ove: )))

a da, ja sam jela kao neku prženu picu
tj od viška nekiselog testa za picu sam napravila kao kalconu pa sam je zamrzla za crne dane, pa je danas taj dan došo pa sam je samo onako smrznutu ispržila i uopće nije bilo loše.
nema slika, bila sam gladna.

ama naš kolko puta i ležim za kompom i šetam u mislima i igram badminton ležeći na kompu i džaba:(

onda se mora zaliti a ne samo jesti uz njega... preporuka ako te mrzi da pravis pitu s visnje jelte ima u orascu dzab dzabe samo munes u rernu i ima da mi ljubis skute kake su. vino ne smem ni da pomenem koje ide jer ide u zenski mozak tamo de su najosetljivije i gde obamru nako nacas iz cuga i de zaborave na sve osim sapata i toplog daha donosioca :lol:

ja juce po zelji mog dragog pravila sos s mirodjijom i kuvane krompirice
i pohovala soma onako sa kukuruznim grizom
a u jaje nisam stavljala so, nego malo onog kotanji zacina za ribu
ovo je bio moj tanjir a moj dragi je pojeo sve ostalo
i polse kukao 3 sata kako se toliko najeo da ne moze da dise :D alavstina
copao je ribu dok sam kuvala sos, snimila sam ga :deda: i jos rekao "jos cu poceti ribu da volim" i "samo mi ovako spremaj" :)
inace ne voli ribu, jer je posle sat vremena opet gladan... msm, to su njegove reci, ja sam shokirana :) muskarac :)

Uploaded with ImageShack.us

a upravo cekam da kvasac nadodje pa da pravim krofne...
baj, baj

Danas sam imala pohovane paprike , punjene sa sirom.

MIslila sam uz to da przim pilece plesakvice...al ne lezi vraze....

Dolazim s posla i mama mi kaze da je gazdarica donela punu cinijetinu domacih rezanaca sa makom
i punu tepsiju knedli...sve za mene...ni njoj nije dala da jede dok ja ne dodjem...

Naravno pljeskavice nisu isprzene....a ja sam se najela ....ma sta najela...razvalila od testa posle 4 meseca strogog izbegavanja :lol:

Ebes i dijetu i probleme sa probavom....zena me odusevila :D

Dolazim s posla i mama mi kaze da je gazdarica donela punu cinijetinu domacih rezanaca sa makom
i punu tepsiju knedli...sve za mene...ni njoj nije dala da jede dok ja ne dodjem...

Naravno pljeskavice nisu isprzene....a ja sam se najela ....ma sta najela...razvalila od testa posle 4 meseca strogog izbegavanja :lol:

Nek si ti meni uzivala :D :zag:

...skroz te razumem, ne bih im ni ja odolela nema sanse.....a sta je jedno najedanje posle 4 meseca...nista...:zag:

Gladna, fala na pitanju. Ručala davno, malopre jela smokve... aaa ovaj izveštaj je za dijetu.. a tamo ne pišem jer nemam šta da kažem.
Juče sam pravila lep ručak pa bilo i za danas: čorba od tikvica i paradajza, fileti soma, baren krompir i karfiol (odvojeno, karfiol za mene, krompir za decu) i czacziki salata koja je ujedno bila i preliv za ribu i krompir i karfiol. Super je ispalo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back