sta kupiti trudnoj profesorki matematike??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eee... sta samo znaci kada te dobro nauce matematiku... Ja sam bio srecan sto ne moram da se cimam za matu u srednjoj, a sada kada mi je na fakultetu preko potrebna, sve bih dao da sam je bolje naucio...
Da se vratim na temu...:) Kakve veze ima to sto je trudna?! Kupite joj neki lep skupocen sat i/ili neku ekstra knjigu(zna se sta se kupuje profesorima) ;)
Mislim, uvek mozete da joj uzmete eventualno krevetac...

Требало би отворити потфорум поклони због бројности тема чији наслов почиње са: шта поклонити....? :lol:

Мислим да би најпаметније било да о томе поразговараш са другарима из одељења, немогуће је да сте толико немаштовити да не можете сами да смислите идеју за поклон. :)

Sto ste bre tako materijalni, kako se ta ljubav i zahvalnost sto vas je ona naucila matematici moze izraziti samo preko nekih zlata, srebra i ostalih gluposti?
Sav taj nakit je postao previse uobicajen poklon, budite malo originalni... Ucinite nesto sto nema neku novcanu vrednost, to mnogo vise znaci nego neke parce nekog metala...Ili ako bas nesto hocete da joj kupite, neka bude korisno...I trajno...I lepo...I kvalitetno...;)

hahahahahaha jao bre meni su sve te ideje simpa i najvise bih voleo dato nije neko materijna stvar medjutim ja nemam ovog momenta ni jednu ideju!!dajte predlozite...u pravu ste za to da je zlato i tako to vec izlizano...meni bi iskreno bilo glupo da kupujemo nesto za bebu jer niti znamo dal je musko ili zensko niiti mislim da bi bilo simpa jer joj je ovo valjda trece dete...bilo bi glupo da joj placamo kurseve majcinstva kad je za sobom ostavila 2 deteta vec?!ali primam svaku sugestiju.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back