Sta kupiti devojci, zeni za rodjendan?

Sta? :rtfm: Dame moje, sta biste Vi volele da dobijete na poklon od vase voljene osobe?

Da nesto sam napravi: izrezbari ram za ogledalo, krisom nauci da strika pa mi isplete sal, na buvljaku kupuje pokidan nakit i spoji u jedinstveni, sroci nesto lepo i snimi svoj glas dok to interpretira,...
Ili nesto malo, a meni znacajno: od ulicnog sviraca naruci "Gracija" ili "Naizgled lepa", ukrade mamin tajni recept za kolac koji mi se toliko svidja (a ona ga ljubomorno cuva), knjigu (koju zna da zelim) sa posvetom,...
A ono sto bi me najvse obradovalo je da naruci da mi neko uradi akt.

Ја бих баш демонстративно и јавно штрикао. Да се види, ако ме не види пола града, као да нисам ни штрикао,
Мењао бих мустре тако да ме сви виде, као што се мењају сличице код Москве. Фркет-клот, то је ваљда то штикање.
За наручивање песама, практикујем, ал кад се убијем ко стрина и не знам више ни ко је музичар, па терам све да ми певају за паре лол

И ценим што у одабиру поклона дајете предност оригиналности, личном печату и креативности, а не материјалној вредности поклона.

Da nesto sam napravi: izrezbari ram za ogledalo, krisom nauci da strika pa mi isplete sal, na buvljaku kupuje pokidan nakit i spoji u jedinstveni, sroci nesto lepo i snimi svoj glas dok to interpretira,...
Ili nesto malo, a meni znacajno: od ulicnog sviraca naruci "Gracija" ili "Naizgled lepa", ukrade mamin tajni recept za kolac koji mi se toliko svidja (a ona ga ljubomorno cuva), knjigu (koju zna da zelim) sa posvetom,...
A ono sto bi me najvse obradovalo je da naruci da mi neko uradi akt.

Ja radim aktove.

Back