Šta krijete

Sakrio sam broj života, al ionako nikog nije briga.

Kako to mislite? U filozofskom smislu ili nekom posve konkretnom? Mene zaista zanima sto ste time zeljeli reci, ali nazalost nisam u stanju da Vas pratim. Bila bih Vam zaista zahvalna da mi otkrijete ono sto nikog ne zanima.

(Promakao mi je post nocas bez reakcije zbog uspavanosti. Obracanje s Vi je zbog avatara starijeg covjeka.)

Poslednja izmena:
pa da pitam koje mane,ili skakljive informacije ostavljate za kraj...?:D
tj kad upoznate nekoga,i polako ga uvodite u svoj svet ne ispicate mu odma sve od a do š,vec polako pa kad dobije vase poverenje onda idu dublji razgovori..
pa sta najcesce krijete,jel su to neke emocije neke price il nesto trece?(sesti prst vesto sakriven u rukavicama:rotf:,trece oko,drugo dete i tako to:rotf:)
al ozbiljno sad..
ako je tema bila ili je ekstra glupa ko sto jeste moze lock i dzivotni ban:rotf:

- - - - - - - - - -

zene kriju godine a musarci racune:rotf:

- - - - - - - - - -

aneko krije izmisljee drugare u glaavi:mrgreen:
:rotf:

- - - - - - - - - -

ja krijem blagu psihofizicku uzmenirenost kad dodjem u blizinu tegle secera:rotf:

- - - - - - - - - -

ono kad skontas da si jedini lud u celom selu i niko nece:lol: da ti odgovori,kaj se stekate za informacije...?

- - - - - - - - - -

evo ja kad upoznam nekog sam sarsena slatka zabavna i divna i posle treceg min pobegne tako da avaj ne znam tu muku dubljih voda:rotf:

- - - - - - - - - -

najlepse je pricati sam sa sobom...
otkrijes koliko si dosadan:lol:
Kazem mu da imam prirodne brkove vece od njegovih.

Back