bird again
Elita
- Poruka
- 16.683
Identitet.U početku sakrijem dijagnoze, a posle ih otkrivam postepeno, kao karte.
I ludu familiju.
I devojku.
Xaxaxaxa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Identitet.U početku sakrijem dijagnoze, a posle ih otkrivam postepeno, kao karte.
I ludu familiju.
I devojku.
Xaxaxaxa
Шта ти кријеш? И то највише?Šta je ono što najviše sakrivate pri upoznavanju druge osobe? ..ili npr. tokom prvog dejta?
Evo ti sa 8 posta cist si ko suza.To zvuči kao zamka nekoga ko krije najmračnije tajne.![]()
tako jePametne i pristojne žene već na prvom dejtu stave ruku gde treba.. nema potrebe stavljati na sto !
![]()
Jel valjaš Benellon garderobu?To zvuči kao zamka nekoga ko krije najmračnije tajne.![]()
aha, znala sam!Za razliku od toga zene ne moraju da kriju male sise jer su one lepe.
Jel valjaš Benellon garderobu?![]()
Šta ti znači nick?Evo nisam ni znao da postoji istoimeni brend ko moj nik xaxa.
Ni ja do malopre. Neki koji tripuju BenettonEvo nisam ni znao da postoji istoimeni brend ko moj nik xaxa.
Naivan je onŠta ti znači nick?
Jel jeste?Naivan je on![]()
Leci neke bolesti cak.Jel jeste?![]()
Jel?Leci neke bolesti cak.
Šatro početnikJel?Vidar?
Da nije onaj tvoj ocni ?Šatro početnik![]()
Ne verujem. Nisam te srećeDa nije onaj tvoj ocni ?
Šta ti znači nick?
Uz neko pivo i kobaju ?E pa ne otkrivam o sebi baš sve odmah a značenje nika je baš dubokumno moram reći.![]()
@Droid , molim te da objasniš ovom mrzitelju malih sisa koliko one mogu da budu lepeOva iznešena tvrdnja je čista laž i prisiljen sam da je oštro demantujem
Mnogo se ti kriješE pa ne otkrivam o sebi baš sve odmah a značenje nika je baš dubokumno moram reći.![]()