- Poruka
- 388.310
Koje su to kreme, ili ulja i koji faktor?
Koje preporucujete a da ste probale i da "rade" posao ?
Koje preporucujete a da ste probale i da "rade" posao ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To svi radimo ali kada si na moru ne možeš da izbegneš sunce ..bilo do vode, bilo u vodi ..zaštita je ipak potrebnaKoristim isključivo najzdraviju opciju - debelu 'ladovinu.
Ne šalim se - stvarno to ne koristim nikada, a imam vrlo svetao ten.To svi radimo ali kada si na moru ne možeš da izbegneš sunce ..bilo do vode, bilo u vodi ..zaštita je ipak potrebna
Vi "avganistanci" ste mimo nas obicnih koji se brate, mažemo i kupamo i gledamo da što više pocrnimo a da ne izgorimoNe šalim se - stvarno to ne koristim nikada, a imam vrlo svetao ten.
Ne izlažem telo suncu uopšte, ako treba nosim i dugačke rukave. Nešto sasvim lagano, ali da zaustavlja UV zrake, letnje košulje i sl. Kupam se samo rano ujutru i kasno popodne kad sunce nije jako.
To sam naučio u Avganistanu, od ljudi koji ceo život provode na jakom suncu, i nikad u životu nisu videli nikakve kreme.
Ne šalim se - stvarno to ne koristim nikada, a imam vrlo svetao ten.
Ne izlažem telo suncu uopšte, ako treba nosim i dugačke rukave. Nešto sasvim lagano, ali da zaustavlja UV zrake, letnje košulje i sl. Kupam se samo rano ujutru i kasno popodne kad sunce nije jako.
To sam naučio u Avganistanu, od ljudi koji ceo život provode na jakom suncu, i nikad u životu nisu videli nikakve kreme.
Kome pre da kazem - *ZASTO*Vi "avganistanci" ste mimo nas obicnih koji se brate, mažemo i kupamo i gledamo da što više pocrnimo a da ne izgorimo![]()
To je mene naučio deda.Ne šalim se - stvarno to ne koristim nikada, a imam vrlo svetao ten.
Зна деда знање. Ово данас скине се до гаћа а онда се мацка кремама да се не би запалили.To je mene naučio deda.
U lalinskim gaćama od 4 pole i lanenoj košulji možeš ceo dan da kosiš na suncu
Ma u redu je to ali odeš na more i sedis u košulji i pantalonama...Зна деда знање. Ово данас скине се до гаћа а онда се мацка кремама да се не би запалили.
Још само да разумем шта је лепо у томе да поцрниш и све ће ми бити јасно! Мајкл Ђексон дао толике паре за светао тен, а ми којима је све Бог дао хоћемо да будемо црни...![]()
Ili go u hladoviniMa u redu je to ali odeš na more i sedis u košulji i pantalonama...
Moras onda staviti zastituIli go u hladovini![]()
Koje su to kreme, ili ulja i koji faktor?
Koje preporucujete a da ste probale i da "rade" posao ?![]()
Prvo ti je mast za lecenje opekotina.Jomelop e i caroten kad se setim
u tom slucaju ti je slamnati šešir neophodanIli go u hladovini![]()