sta kazu astro znaci posle seksa?

begmaki:
To znaci posto ti je mars (seksualnost) u vazdusnom znaku da ti je seks vise nego kod drugih tipova - stvar misli, reci, atmosfere. Razgovori, flert, nove ideje o seksu, igra, erotski casopisi i slicno. Strasti su jako malo izrazene.

Nema veze s vezom. U bilo kojoj vezi do sada povodila sam se parolom 'bilo kad, bilo gde', jer su mi strasti bas naprotiv veoma izrazene. Ali je istina doduse da mi je ljubav preduslov za vodjenje ljubavi. Nikad nisam bila u kombinaciji za jednu noc, ne zato sto to smatram nemoralnim vec jednostavno zato sto mi je sex bez ljubavi nemoguc.

U asrologiji postoji nesto sto se zove IZRAZENIJE I MANJE IZRAZENO. Tako da ako je npr. Mars u vazdusnom znaku to ne znaci da je BAS TAKO!!!!! Za seksualnost se sagledava vise stvari, pa se na osnovu polozaja kuca, aspekata, planeta po kucama i znakovima pravi jedna globalna slika o nekoj temi. Tako je i za brak ili zdravlje (Ako je npr. u 7. polju Satutn, to ne znaci 100% kasniji brak, jer je na primer polozaj meseca dosta bitniji u vezi braka)!!!!

Tako da tvoj slucaj u vezi marsa je takav, s tim da se strasti ne mogu definitivno odrediti iz marsa, vec to zavisi i od mnogo drugih aspekata!!!!

Sad mi treba smajli koji je oduvan ovolikim znakovima uzvicnika. :lol:
Da, da, sasvim se slazem sa tobom, tako da nije bilo potrebe za tolikim podvlacenjem stvari. Samo sam rekla da eto, kao sto si ti i potvrdio, taj mars kod mene bas i ne igra neku ulogu, odnosno da se ne prepoznajem. Ionako je opste poznato da se celokupna licnost coveka moze sagledati jedino iz analize celokupne natalne karte a ne samo nekih aspekata.
Peace! :P

begmaki:
Ja sam hteo da kazen da je u seksu kao faktor znaka dominantniji podznak nego znak, sto ne znaci da je definitivno onako kako je podznakom odredjeno. Za seks su prvenstveno bitni:
-polozaj marsa
-postavljenost 8. kuce
-planete u 8. polju
-znakovi u 8. polju
-ogroman broj aspekata sa marsom, venerom,....
-itd.
Ženski ovan/riba
Mars u 1. kući, u Ribama
8. kuća Vaga/Škorpija
Samo Neptun u 8. polju, u Škorpiji (u sekstilu s Plutonom i Mesecom i opoziciji s Venerom, kojoj je ovo jedini aspekt)
Mars neaspektovan.

p.s. Koji orbis dozvoljavaš za konjukciju?

Nina2:
Sad mi treba smajli koji je oduvan ovolikim znakovima uzvicnika. :lol:
Da, da, sasvim se slazem sa tobom, tako da nije bilo potrebe za tolikim podvlacenjem stvari. Samo sam rekla da eto, kao sto si ti i potvrdio, taj mars kod mene bas i ne igra neku ulogu, odnosno da se ne prepoznajem. Ionako je opste poznato da se celokupna licnost coveka moze sagledati jedino iz analize celokupne natalne karte a ne samo nekih aspekata.
Peace! :P

Nisam imao nameru da te oduvam!!!!

PEACE :P :P :P

Back