Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Ovako, za pochetak chesh da poslushash savet starijeg i pametnijeg, tojest mene, i pokushati da nauchish veshtinu dijaloga, koji je osnov komunikacije. U monologu izlazzesh svoje mishljenje na nachin koji otezzava razmenu mishljenja i osujechuje interaktivni momenat foruma, a koji je primereniji na blogu.
Drugo, ako zaista zzelish chuti tudja mishljenja, nemoj davati na pitanja koja postavljash sam odgovore koji su u vidu "nepobitne istine" jer to sprechava svaki dijalog i pretvara se u "predavanje" tojest popovanje, shto naravno vechini smeta iz sasvim razumljivih razloga.
Treche, ako hochesh da se ukolpish na ovaj forum koji je za odrasle, te je to naglasheno i u samom naslovu, morachesh da se prilagodish terminologiji nas matorih a ne da svi mi razmishljamo da li si nas hteo uvrediti kada kazzesh "matorci" jer je to zaboga sleng mladih koji ne razumemo mi matori a koji i ti vrlo selektivno koristish kao opravdanje za korishchenje termina kojim vrlo jasno kvalifikujesh tojest omalovazzavash.
Chetvrto, ne vidim ni jedan razlog za toliko isticanje razlike u godinama koju potencirash. Svet nije pocheo s tobom niti je pristojno ischudjavati se zbog chinjenice da neko par godina stariji od tebe koristi internet. Internet su izmislili ljudi stariji i od mene, zamisli, mozzda che te i to zachuditi kao i chinjenica da neko ko se rodio pre tebe ume da upali kompjuter.
Peto, to tvoje chudjenje i potenciranje razlike u godinama na taj nachin jeste uvredljivo ma koliko ga perfidno upakovao. I nije uvredljivo zato shto je loshe biti "mator" vech je uvredljivo jer nam potcenjujesh inteligenciju.
Shesto, nauchi da svoj problem iznesesh sazzeto i bez nepotrebnih dramskih momenata, jer u danashnje vreme se brzo zzivi i nema se vremena za mentalnu onaniju.
Tako. Ako si sve ovo prochitao i shvatio i prihvatio, onda mozzesh rechi da si nauchio neshto od nekoga ko je stariji i pametniji od tebe.
Draga Pipi,
S obzirom da sam procitao ovaj tvoj post, a NE citam dugacke post-ove, pogotovu ako nema proreda... Da ne duzim - mislim da sam zasluzio snoshku!

---
Sad ozbiljno - lepo si sve ovo srocila, a da je smarach - smarach je. Konfuzan i nesiguran... Valjda zato sto je mladac? (matorac-mladac