sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
A ne bi je prevarili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sme da se vara ako je dosadila
I žene i muževi dosade...Како то мислиш да жена досади?
A ne u tom smislu, ono kad je sva nezanimljiva.Pa pogras se sa njom. Promenis joj boju kose, dijetu, odvedes je na kurs Japanskog, oblacenje. Neku pozorisnu radionicu.
Sta kako mislim, eto zena tesko moze da dosadi.Како то мислиш да жена досади?
Ali prethodno ne zaboravi da je napumpaš, jer .....Pa poigras se sa njom. Promenis joj boju kose, dijetu, odvedes je na kurs Japanskog, oblacenje. Neku pozorisnu radionicu.
Ma ove nove su punjene silikonom, nema potrebe da pumpas. U kom veku ti zivis.Ali prethodno ne zaboravi da je napumpaš, jer .....
Pumpanje da bi zenu ulovio na dete rade nesposobnj kreteni.Ali prethodno ne zaboravi da je napumpaš, jer .....
Pa prebacis se na neke druge aktivnosti. Pecanje, gledas Djokovica, kafana i vinjak i tako.A ne u tom smislu, ono kad je sva nezanimljiva.
ne to pumpanje torbaru, nego ono drugo, sa pumpom za bicikluPumpanje da bi zenu ulovio na dete rade nesposobnj kreteni.
Dosadićeš i ti njoj...it's just a metter of time!A ne bi je prevarili?
Е тако може.I žene i muževi dosade...
То је само чудан осећај.Imam neki cudan osecaj da ce tema da skrene u pravcu toga da je zapravo muskarac dosadan i ne trudi se dovoljno ako mu je zena dosadna.
Ja nikom ne dosadim, svakoj sam sve vise zanimljivDosadićeš i ti njoj...it's just a metter of time!