Šta kad teme sa rasformiranih foruma nisu prihvaćene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
93.000
Predlazem da ne budes toliko siguran. Zamoli one koji mogu da procitaju ono sto sam ovde napisao - a odgovor je na tvoje pitanje, da ti proslede poslednju poruku.
Ako te odgovor uopste zanima, razume se.

Poruka nije "komentar na rad i nerad" nego je pristrasna analiza onoga sto gasi forum.
Pristrasna, jer je od nekoga ko voli forum.
Pozdrav i svako dobro.
...A kad procitas poruku dobro razmisli da li te ta poruka vredja.
Sopstveni primer?
Recimo, da pazljivo procitas obrisane poruke.
U njima, izmedju ostalog, pise da ne treba brisati poruke koje nisu uvredljive, destruktivne, stetne,
nego konstatuju stanje i nude resenja.

I eto ti primer.

Na temi "pitanja o forumu" se brisu pitanja o forumu. Apsurd.
Sve dok je tako neces moci da procitas odgovor na svoje pitanje.
To ti ne daje za pravo da cutis, nego ti daje ljudsko pravo da razmisljas o mogucim odgovorima.
I da ih nudis.
Ili da pitas na mestima na kojima to nije zabranjeno.
Pošaljite mi u pp jer kao što rekoh, ja ne mogu da čitam obrisano sa tog foruma

Pošaljite mi u pp jer kao što rekoh, ja ne mogu da čitam obrisano sa tog foruma
Na ovom forumu mi nije omoguceno da ti saljem pp. Cak ni kao @TUTU. Ni poruke mi ne objavljuju dok ih neko ne odobri.
Mozda bi se to promenilo kada bih po kafanama mesecima masivno kacio youtube klipove? Ne znam, mozda.
Ovako neregistrovan imam ista prava kao registrovan korisnik - ne mogu da saljem pp, i cekam na odobrenje poruka.
Tu, cini mi se, nesto ovde ne stima.

Ako neko sa zelenom straftom ispod imena ne moze da procita obrisanu poruku,
direktan odgovor na direktno pitanje,
onda ne znam cemu zelena strafta sluzi.
Ako neko sa zelenom straftom ne moze (ili ne sme :eek: ) da trazi obican uvid u obrisanu poruku,
onda ne znam sta zelena strafta donosi.
Posto ja ne mogu da saljem pp, smatram se ovde obespravljenim.
A ti?
Da li si zadovoljan svojim ovlascenjima?
m?
Nadam se da ce ova poruka biti odobrena, jer ne krsi ni jedno napisano pravilo. Ali to, jasno je, uopste ne zavisi od mene.

A ako te ne zanima dovoljno sta je napisano,
sto izdaleka slutim,
predlazem da se obojica okanemo coravog posla.
Da ti nastavis da uzivas u svojoj iluziji vlasti - a ja u svom izgnanstvu, kao i do sada.
Da ne talasamo vodu koja otice.
Jer, "uznemiravanje je prvi korak ka budjenju", napisa hakim jos onomad. Probudjeni su ponekad nervozni, ljuti, traze krivce.
Dobre stvari ne treba kvariti.
Svako dobro i prijatne snove zelim.

Na ovom forumu mi nije omoguceno da ti saljem pp. Cak ni kao @TUTU. Ni poruke mi ne objavljuju dok ih neko ne odobri.
Mozda bi se to promenilo kada bih po kafanama mesecima masivno kacio youtube klipove? Ne znam, mozda.
Ovako neregistrovan imam ista prava kao registrovan korisnik - ne mogu da saljem pp, i cekam na odobrenje poruka.
Tu, cini mi se, nesto ovde ne stima.

Ako neko sa zelenom straftom ispod imena ne moze da procita obrisanu poruku,
direktan odgovor na direktno pitanje,
onda ne znam cemu zelena strafta sluzi.
Ako neko sa zelenom straftom ne moze (ili ne sme :eek: ) da trazi obican uvid u obrisanu poruku,
onda ne znam sta zelena strafta donosi.
Posto ja ne mogu da saljem pp, smatram se ovde obespravljenim.
A ti?
Da li si zadovoljan svojim ovlascenjima?
m?
Nadam se da ce ova poruka biti odobrena, jer ne krsi ni jedno napisano pravilo. Ali to, jasno je, uopste ne zavisi od mene.
očigledno ne poznaješ kako krstarica radi. Svaki moderator ima jedan ili nekoliko foruma koje moderiše (pogledaj moj potpis da vidiš gde sam ja). Na svim ostalima je kao i svaki drugi član: ne može da edituje ili briše poruke, kažnjava članove niti da čita izbrisane poruke.

TI si možda blokiran od strane nekih članova pa njima ne možeš da pošalješ pp? Meni sigurno možeš, kao i svakom drugom moderatoru, supermoderatoru ili adminu jer mi po prirodi stvari niti stavljamo nekog na ignore listu niti blokiramo pisanje privatnih poruka.

Slobodno probaj da mi pošalješ pp kao registrovan član, a ako ne budeš mogao, onda ćemo da rešavamo na najvišem nivou.

očigledno ne poznaješ kako krstarica radi. Svaki moderator ima jedan ili nekoliko foruma koje moderiše (pogledaj moj potpis da vidiš gde sam ja). Na svim ostalima je kao i svaki drugi član: ne može da edituje ili briše poruke, kažnjava članove niti da čita izbrisane poruke.

TI si možda blokiran od strane nekih članova pa njima ne možeš da pošalješ pp? Meni sigurno možeš, kao i svakom drugom moderatoru, supermoderatoru ili adminu jer mi po prirodi stvari niti stavljamo nekog na ignore listu niti blokiramo pisanje privatnih poruka.

Slobodno probaj da mi pošalješ pp kao registrovan član, a ako ne budeš mogao, onda ćemo da rešavamo na najvišem nivou.
Ocigledno ne znas ono sto zna neko ko je sa 14400bps pisao na Sezamu, a na Krstarici od davnog prvog apgrejda, kada su svima promenjena imena. Pitaj starije kada je to bilo.
Zao mi je, nemam za tebe dobro resenje.
Potpis ti ne vidim ni kada se ulogujem. A pp ti ne mogu poslati, ni tvoj profil (iako regularno ulogovan) ne mogu da otvorim.
Nije do tebe, nije do tvog profila, nego je do mene i mog profila.
Zao mi je ako napisano lose zvuci, ali tako danas stoje stvari.
Necu te vise uznemiravati.
Pozdrav.

Poslednja izmena:
Rešenje
Ocigledno ne znas ono sto zna neko ko je sa 14400bps pisao na Sezamu, a na Krstarici od davnog prvog apgrejda, kada su svima promenjena imena. Pitaj starije kada je to bilo.
Zao mi je, nemam za tebe dobro resenje.
Potpis ti ne vidim ni kada se ulogujem. A pp ti ne mogu poslati, ni tvoj profil (iako regularno ulogovan) ne mogu da otvorim.
Nije do tebe, nije do tvog profila, nego je do mene i mog profila.
Zao mi je ako napisano lose zvuci, ali tako danas stoje stvari.
Necu te vise uznemiravati.
Pozdrav.
ne smeta mi prepisaka, gledam ako mogu nešto da pomognem.
Recimo, ne vidiš potpis jer nisi omogućio na Podešavanjima svog profila

da bi mogao da saljes pp, da ne cekas da ti se odobri post, da dobijas obavestenja kad te neko spomene ili replicira treba da se registrujes.

https://forum.krstarica.com/login/register
@TUTU ne moze nista od nabrojanog. Mozda zato sto je nalog iz 2007? Ili zato sto se znamo? :per: m?
Sada to uopste nije vazno. "Sada", znaci posle neodobravanja poruke o kojoj ovde pricamo, koju si pazljivo procitao i nisi odobrio.
I to je to.
Nemoj skretati temu sa neodobrene poruke na korisnicka pravila. Odrasli smo ljudi.

ne smeta mi prepisaka, gledam ako mogu nešto da pomognem.
Recimo, ne vidiš potpis jer nisi omogućio na Podešavanjima svog profila
Greska je sto sam ja (neodobrenim postom) hteo tebi da pomognem.
Nisam ovde dosao zato sto meni treba pomoc.
To je, izdaleka gledano, i sustina neobjavljenog posta.

Samo sam ti ponudio konkretan odgovor na konkretno pitanje, nista vise.
Nisam nista trazio, nego dao.

Mozes od coveka uzeti sta god zelis, ako imas silu i vlast. Ali ajde cik mu daj nesto sto nece, nesto sto ne zeli, nesto sto mu ne treba.
Moja je greska. Prevario sam se.

Na ovom forumu je previše plaćenih političkih botova, koji se javljaju i na temama izvan Politike i upropašćavaju diskusije koje nemaju veze sa politikom, čak i one zabavnog karaktera. Političke teme se forsiraju i reklamiraju svuda i ne mogu se nikako isključiti. Dominiraju teme i komentatori kojima je jedini cilj da unize i ismeju sopstveni narod i zemlju, što je možda bilo kul devedesetih, u vreme političke naivnosti i neznanja, ali danas izgleda otužno. Jesu forumi zastarela forma internet komunikacije, ali ne moraju članovi biti baš toliko zaostali u vremenu. Za mnoge bi se reklo da su prespavali poslednjih dvadeset godina.

Pored agresivnih političkih botova, kvalitet foruma spuštaju i razne "zanimljivosti" iz rijaliti sveta, koje sigurno skupljaju klikove, ali onaj ko klikće da vidi polugole slike neke silikonske starlete, retko kad je materijal za forumaša - sposoban da napiše suvisli komentar i doprinese kvalitetu foruma. Kada se otvori naslovnica foruma većina reklamiranih tema spada u dve kategorije - politika i rijaliti/gluposti.

Vremena za forume su odavno teška, jer su još pre mnogo godina pregaženi od strane novih društvenih mreža, prilagođenih brzom dobu u kome živimo i uglavnom se i svode na mali broj vernih forumaša, pa se neki veliki preporod i ne može očekivati. Ako nisu specijalizovani za neku oblast ili interesovanje, obično su na aparatima i jedva preživljavaju uz pomoć reklama dok sasvim ne zamru.

Ovaj forum ima dobar i savremen format, ima ljude spremne da izdvoje svoje slobodno vreme da bi besplatno moderirali, ima uslužne i prisutne administratore i vidi se da se ljudi trude da forum održe, te svake pohvale u tom smislu. Pretpostavljam da ni oni ne mogu da učine nemoguće i da se snalaze kako znaju i umeju, ali, eto, situacija je takva.

Ovaj forum ima dobar i savremen format, ima ljude spremne da izdvoje svoje slobodno vreme da bi besplatno moderirali, ima uslužne i prisutne administratore i vidi se da se ljudi trude da forum održe, te svake pohvale u tom smislu. Pretpostavljam da ni oni ne mogu da učine nemoguće i da se snalaze kako znaju i umeju, ali, eto, situacija je takva.
Mozda stvarno ne mogu da ucine nemoguce, ali to ovde uopste nije potrebno.

Postigli bi efekat kada bi samo uradili moguce.

Oni su sastavni i nerazdvojni deo ovog broda, ne zele ni da se menjaju ni da se sklanjaju.
Jednak kao sto je rupa na trupu nerazdvojni i sastavni deo broda, ne zeli da ode, ne zeli da se menja, i vremenom raste.

To sto slezes ramenima " pa ne moze se nista uraditi, eto, situacija je takva"
govori da ti nije stalo, da ti nije vazno.
Da li bi tako reagovao za nesto sto smatras svojim? Auto, platu, prijatelja? Regres, ceger sa pijace? Nikako, borio bi se i grlom i pesnicama.

To je jedino sto si ovde napisao, da ti nije vazno, da ti nije stalo, da je to nesto tudje.

U šta se to pretvorila ova moja tema?
Gosti švrljaju i pišu koještarije.. molim da se tema zaključa.
@tab503 označila sam kao rešenu još na prvoj strani
jer je ovo dalje spam moje teme.
Ako treba otvorite novu temu za goste.
Nemam mogucnost da otvorim temu, pa sam se prikacio na prvu nezakljucanu.
Nista licno, resavam svoj problem na jedini moguc nacin.

Makar je razgovor na pravom podforumu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back