Izvinis se, napustis prostorju i naseljeno mesto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se desavalo par puta da kad decko stavi kondom vrlo brzo hoce da se spusti. E sad ja nzm da li mu ja nisam top riba ili je zbog kondoma.Znam da smo svi mi ovde super ebači i baljke i da se to nama ili njima nije desilo.
Ali recimo hipotetski. Šta kad bi?
Ispričavate se na umor, ne znam šta mi je, glavobolju, stres na poslu, Zvezda izgubila pa zato,......?
Tešite ga u stilu "biće bolje drugi put", podsmevate mu se, bacate se na njega uz komentar "saće da vidiš kad poleti",.....![]()
Meni se desavalo par puta da kad decko stavi kondom vrlo brzo hoce da se spusti. E sad ja nzm da li mu ja nisam top riba ili je zbog kondoma.
Ja mislila "nadolazeća erekcija", tako mi nekako bilo logično.......nadolazece teske reci i uvrede![]()
amputacijaZnam da smo svi mi ovde super ebači i baljke i da se to nama ili njima nije desilo.
Ispričavate se na umor, ne znam šta mi je, glavobolju, stres na poslu, Zvezda izgubila pa zato,......?
Tešite ga u stilu "biće bolje drugi put", podsmevate mu se, bacate se na njega uz komentar "saće da vidiš kad poleti",.....![]()
Jao jadni muškarci...Ih sto ste neke, nigde razumevanja, tuga brate gatu![]()
Što me podseti na onaj vic:Znam da smo svi mi ovde super ebači i baljke i da se to nama ili njima nije desilo.
Ovi što im spada zbog kondoma, kad nakaleme neku bolest ili dobiju svoje treće, četvrto dete, verujem da će da shvate da kondom uopšte nije loša stvar. Ovako kad vrtite tu priču, podsećate me na početak reklame za Durex, kad lik kaže "biće sve u redu, opusti se"...![]()
Ovi što im spada zbog kondoma, kad nakaleme neku bolest ili dobiju svoje treće, četvrto dete, verujem da će da shvate da kondom uopšte nije loša stvar. Ovako kad vrtite tu priču, podsećate me na početak reklame za Durex, kad lik kaže "biće sve u redu, opusti se"...![]()
Kilavom k svaka dlaka smetaNisu ni svi kondomi jednako kvalitetni,neki totalno ubiju osećaj drugi solidno provode toplotu i pokrete žene pa kao da ih nemaš(skoro),neki stežu,nekad se stave loše...a i realno ako nisi baš raspoložen da ne kažem na pola koplja tu kondom teško da će doprineti srećnom kraju.
Drugo je ako neko to koristi kao izgovor non stop,ali da se dešava da kvalitet erekcije opadne tu i tamo(još ako je n-ti put taj dan) i da vaskrne kad se kondom skine...dešava se....nije sve zla namera u startu![]()
I k ima dušu jbgKilavom k svaka dlaka smeta![]()
E Dačo to "slučajno" ti je sad zvanično silovanje u više zemalja ...bez šaleBolje je bez kondoma. Još ako ''slučajno'' spadne tokom rvanja po krevecu, pa se ne primeti odmah, obično se ne insistira na stavljanju novog.![]()
Da, nažalost, ljudska prava se grubo gaze u ovom liberalnom kapitalizmu.E Dačo to "slučajno" ti je sad zvanično silovanje u više zemalja ...bez šale![]()