Šta kad se ne digne?

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Znam da smo svi mi ovde super ebači i baljke i da se to nama ili njima nije desilo. :mrgreen:

Ali recimo hipotetski. Šta kad bi?

Ispričavate se na umor, ne znam šta mi je, glavobolju, stres na poslu, Zvezda izgubila pa zato,......? :roll:
Tešite ga u stilu "biće bolje drugi put", podsmevate mu se, bacate se na njega uz komentar "saće da vidiš kad poleti",..... :p

Znam da smo svi mi ovde super ebači i baljke i da se to nama ili njima nije desilo. :mrgreen:

Ispričavate se na umor, ne znam šta mi je, glavobolju, stres na poslu, Zvezda izgubila pa zato,......? :roll:
Tešite ga u stilu "biće bolje drugi put", podsmevate mu se, bacate se na njega uz komentar "saće da vidiš kad poleti",..... :p
Nista ne brini, sve se da popraviti, a to se desava vise ebacima nego onim zeljnim....

Зашто би се било ко извињавао... то је показатељ да је човек са погрешном женом, односно жена са погрешним човеком, у зависности од угла гледања... и најбоље је променити посрнулом станиши радно окружење, ако већ радно окружење експресно не промени тог и таквог станишу...

Kada vam se to desi,nema nikakve potrebe da se uzrujavate.Seksualne aktivnosti nisu samo u vezi sa disfunkcijom vaseg polnog organa.Dakle,vrlo
lepo mozete da zapocnete seksualnu aktivnost i bez "njega".Polako prvo prstima,razgrnite velike usne (na vagini),potom opet nezno,prstima blago
blago masirajte male usne i klitoris.Kada je vasa parnerka,vec van sebe od uzbudjenja,prionite na oralni seks,usnama i jezikom.Vasa parnerka
ce doziveti tako buran klimaks,da nece ni primetiti,da je vas penis ovoga puta,"bio otsutan,tj,bio je na "sluzbenom putu".Mnogo srece i radosti vam
zelim u daljem seksualnom zivotu.I...samo bez panike.Nije penis glavni "gazda" u seksu.!!!

Back