Šta joj bi?

van halen 1995

Aktivan član
Poruka
1.910
Ovo mi se davno dogodilo, ali budući da mi se ništa slično nikada nije dogodilo, i danas mi ostaje nerazjašnjeno:
Upoznah jedanput jednu simpatičnu i zgodnu devojku. Nismo se sad baš nešto puno družili, ali smo se zezali, bila mi je ok. Jednom, slučajno joj se nisam javio, i od onda mi se više nikada nije javila, ni obratila, štaviše, ni pogledala. Šta je to moglo da bude?
Mislim, ja kontam, ljudi se posvađaju, kažu jedno drugom svašta, ali baš tako da sa nekim naglo prekineš odnos, to mi nije jasno.
Prokletstvo, ovo je možda moglo i u tinejdžere :)

Ovo mi se davno dogodilo, ali budući da mi se ništa slično nikada nije dogodilo, i danas mi ostaje nerazjašnjeno:
Upoznah jedanput jednu simpatičnu i zgodnu devojku. Nismo se sad baš nešto puno družili, ali smo se zezali, bila mi je ok. Jednom, slučajno joj se nisam javio, i od onda mi se više nikada nije javila, ni obratila, štaviše, ni pogledala. Šta je to moglo da bude?
Mislim, ja kontam, ljudi se posvađaju, kažu jedno drugom svašta, ali baš tako da sa nekim naglo prekineš odnos, to mi nije jasno.
mnogo mnogo propratnih faktora nisi ukljucio,npr mozda si se u to vreme smuvao sa nekom ribom a ona se lozila na tebe,mozda je luda ko struja,mozda joj je neko nesto lose napricao o tebi,mogucnosti su beskonacne...:)

Kolko si siguran u njenu iskrenost s tobom ?

Da li se druzila s tobom mozda iz dosade ?

Kad je nasla "bolje" drustvo ,mozda je samo cekala razlog da se posvadjate i zavrsite ? :think: . Ima takvih licemernih ljudi stavrno , smesnih prijatelja sa jos smesnijim i glupljim izgovorima za prekid prijateljstva .

Pa kažem, to je sve bilo onako neko zezanje, ja nisam bio zaljubljen u nju, samo mi se sviđao mi njen izgled. Ne sećam se ni da sam je uvredio. Sviđala mi se jedna njena drugarica, ali nisam to nešto naročito tada pokazivao. Možda sam joj se sviđao, a ona osetila da mi se sviđa njena drugarica? :think:

Ludaja sine ima takvih...batali. Dobar si dok je sama čisto da te ima u vidokrugu ali kada nađe dečka ne poznaje više nijednog.

Što se uzbuđuješ uopšte ako ste se samo malo družili? Ili je pitaj direktno ako te baš interesuje...

Mozda je izgubila telefon pa uzele drugi broj i karticu, nema tvog broja a ti je cimo a kod nje i nije telefon.

Otidji kod nje doma, kupi neku cokoladu ili cvet pa joj reci da je nisi mogao nikako dobiti.

Neće da uspe tako !
Videće ga kroz špijunku...

aXEqDzV_460sa_v1.gif

Desavalo mi se.Mozda si joj jedno vreme bio intersantan pa se posle ohladila i jendostavno ne zeli da gubi vreme sa tobom.Mozda ima nekog sa kim je vise okupirana.
Inace ja sam imao tu situaciju da se sa jednom devojkom upoznajem,pa nisam bas siguran,ali jedno 7,8 puta.Neka drugarica mog druga na koju se on lozio.Kad god je vidim ja joj se onako fino javim uz osmeh a ona meni pruzi ruku i mrtva ozbiljna kaze "Sanja".Prvo sam mislio da se zeza ali sam kasnije shvatio da je ozbiljna.
Takve su ti cure.Ako joj nisi ciljna grupa nece puno obracati paznju na tebe.Ne primecuje te.

Desavalo mi se.Mozda si joj jedno vreme bio intersantan pa se posle ohladila i jendostavno ne zeli da gubi vreme sa tobom.Mozda ima nekog sa kim je vise okupirana.
Inace ja sam imao tu situaciju da se sa jednom devojkom upoznajem,pa nisam bas siguran,ali jedno 7,8 puta.Neka drugarica mog druga na koju se on lozio.Kad god je vidim ja joj se onako fino javim uz osmeh a ona meni pruzi ruku i mrtva ozbiljna kaze "Sanja".Prvo sam mislio da se zeza ali sam kasnije shvatio da je ozbiljna.
Takve su ti cure.Ako joj nisi ciljna grupa nece puno obracati paznju na tebe.Ne primecuje te.
E, ova moja se isto tako zove! Da nije ista osoba u pitanju?
Ja, inače, imam još jedan problem, video sam već da ima ta tema na Krstarici : jednostavno, ne mogu da zapamtim ljudska lica. Dešavalo mi se da se upoznam sa nekom osobom, i već posle sat vremena ne mogu da se setim njenog lika. Bez obzira na to kakav utisak ostavlja na mene. Samo likove članova moje porodice i osoba sa kojima se baš jako često viđam mogu da zamislim u glavi, i ni njih ne mogu baš sa sigurnošću da zamislim. A ove ostale jako teško. Imao sam i neke sitne probleme zbog toga :)

Neces nikad saznati, ako je ne pitas.;)

Moguce je da se cura lozila na tebe, "e pa ne poznaje me, ete mu ga, necu ni ja da mu se javljam, kreten jedan, uh :besna: ".
A mozda pomislila, ovaj neki umisljen, ne poznaje me kada se vidimo, sad hoce da ispadne faca, sta vec.

Back