Sta je zenama na prvom mestu: visina ili velicina?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Veličina penisa itekako je ženama važna kod donošenja odluke koji im je muškarac privlačan, ali nije na prvom mestu, tvrde autori istraživanja sa Nacionalnog univerziteta u Australiji.

Oni su koristili animaciju kojom su ženama pokazivali muškarce u različitim varijacijama, odnosno, menjali su im izgled, veličinu polnog organa, visinu, oblik torza...

Svaka žena u istraživanju pogledala je 53 muška tela koja su iz računara projektovana u prirodnoj veličini na belom zidu, a svakog su ocenjivale sa ocenama od 1 do 7. Upravo građa torza pokazala se ženama kao najprivlačnija, to su najpre "skenirale", a visina i veličina penisa zauzeli su drugo mesto, prenosi "Daily mail".
--------------------------------------------------------------------

Svi miskarci koji imaju penis manji od 17 cm ce inati slabo ispeha kod zena, to je vec odavno naucno ustranovlje no....:sad2:

Ko nema visinu,velicinu i debljinu moze i ovo da mu posluzi...
102110767-97660088.530x298.jpg

Veličina penisa itekako je ženama važna kod donošenja odluke koji im je muškarac privlačan, ali nije na prvom mestu, tvrde autori istraživanja sa Nacionalnog univerziteta u Australiji.

Oni su koristili animaciju kojom su ženama pokazivali muškarce u različitim varijacijama, odnosno, menjali su im izgled, veličinu polnog organa, visinu, oblik torza...

Svaka žena u istraživanju pogledala je 53 muška tela koja su iz računara projektovana u prirodnoj veličini na belom zidu, a svakog su ocenjivale sa ocenama od 1 do 7. Upravo građa torza pokazala se ženama kao najprivlačnija, to su najpre "skenirale", a visina i veličina penisa zauzeli su drugo mesto, prenosi "Daily mail".
--------------------------------------------------------------------

Svi miskarci koji imaju penis manji od 17 cm ce inati slabo ispeha kod zena, to je vec odavno naucno ustranovlje no....:sad2:

To za velicinu penisa se zna.Nisam jos cuo da neka voli mail i veliki penis.Zlatna sredina je odlicna (oko 18cm)

Ne znam zasto devojke vole visoke muskarce (mozda zbog mita da visoki muskarci su jaci fizicki)...
Preko 170 cm je odlicno,mislim to nije mala visina...
Pogledaj te Majk Tajsona 178cm visok,a ko sme sa njim da se tuce?

Ali ipak da kazem da seks nije najbitnija stvar u zivotu.
Niko jos nije umro od nedostatka seksa...

Poslednja izmena:
Zasto je potrebno ponizavati zene?

Kompleksno bice je zena. Majka, cerka, devojka, supruga, stub porodice.
A sto se tice odnosa izmedju zene i muskarca, mislim pre svega da su slicnosti i razlike glavni faktori da li ce se njih dvoje povezati. Odnosno medjusobna atraktivnost.
Nisu svi muskarci visoki a ni sve zene niske. A o velicini zadnjice i polnih organa, znam da ne igra neku posebnu veliku ulogu.

Back