Сваким постом кога напишете ви (који нисте чланови ниједне странке, него ето тако подржавате ... ) доказујете и показујете крајње домете прагматичне напредњачке политике користећи при томе читаву палету увреда у провокација јер не можете и не желите прихватити једноставну чињеницу да је Тома (заједно са ВуЋком) оно што је увек био и што у ствари јесте - ситна душа, шићарџија, паланачки политикант
који би и дан данас био шефић гробља (ако би се и ту одржао) да није било СРС и Војислава Шешеља ....
Кажеш, ја лажем ???
А ја знам кад је Тома и како ушао у договор са Шешељем повлачећи Крагујевачки Одбор Народне Радикалне Странке - педесетак чланова ...
Већ тада је показао своје моралне вредности, али Воја није дозвољавао да се против Томе било шта каже ... Веровао му је ....
Знам и шта је и како радио Тома, знам и колико је мандата (што у Савезној, а што у Републичкој Скупштини) користио, па чланства у Владама ....
А знам и колико је новца из "својих принадлежности" издвојио за рад странке - НИШТА !!!! 100 gr кафе и кило ракије своје, домаће, није донео ни када је женио сина, а ни када је унуке добио ...
Знам и како је и кад је и ко је зидао кућу Томину у Бајчетини, и ко је поклонио материјал "Шефу" ....
И сада ти мени кажеш да лажем ....
А рецимо да знам и како је добио стан, и како га је "откупио" (додуше исто као и многи други посланици и чланови Владе), и како га је заменио, па и синове обезбедио ...
Кажеш, зарадио .... Па у реду .... Све оно што горе набројах, МАЛО ЛИ ЈЕ ????
Е па Томи је и то било мало ....
Хтео Тома да преузме и странку, њему је првом засметао беџ, он је почео да мења, да окреће обрће ...
Тома направи и онај катастрофални дил за изградњу термоелектране-топлане у НС, без ичијег овлашћења и без икаквих консултација са стручним људима, а уз дебелу и масну провизију, и када се Маја побуни због ненормалног оптерећења за грађане НС, он је отера из СРС ...
И први Тома поче да се дружи са тајкунима и "контроверзним бизМисменима",
и поче да их доводи, да их промовише, да кочи нападе - јер ето они "помажу странку".
Па баш тај Тома, на своју руку, без сагласности и уз противљење Председничког колегијума и Извршног Одбора прихвати функцију Председника Скупштине која је Странку скупо коштала ...
И ти мени кажеш да лажем ...
Зарадио Тома ....
Зарадио Тома и кредит који је узео на име странке,
а понео га са собом
и странку оставио да га исплаћује,
зарадио и компјутере са свим податцима о чланству и пословању странке које је украо из просторија странке - интерсантно је да се одмах, након два дана у странку уселила финансијска полиција која је после Томиног пребега остала више од два месеца контролишући "пословање"....
Зарадио је и у Цркви потписане заклетве народних посланика,
и бланко оставке свих посланика ....
Зарадио је и страначке просторије (заједно са компјутерима и податцима) СРС у градовима широм Србије из којих су радикали истерани, јер кад може "Шеф"....
Зарадио је и одборничке мандате за које се борио сваки члан СРС,
и функције које су освојене на локалу ....
Све је он то "ПОШТЕНО" зарадио ....
Е, код мене (и сваког другог поштеног и искреног члана СРС) је Тома "зарадио" само најдубљи презир .....