Za mene je sex kad mi neka cura da samo osmjeh. 
A Vama?

A Vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
понекад сумњам да стварно постоји
A Vama?
A Vama?
Kako znaš da se osmehuje ako nosi hidžab?Za mene je sex kad mi neka cura da samo osmjeh.
A Vama?
Ima ogledalo na cipeli. Perverznjak.Kako znaš da se osmehuje ako nosi hidžab?
Ahahaha perverzijaIma ogledalo na cipeli. Perverznjak.
Koje pro....vanje!za mene je seks nešto divno..transcendentalno..trenutak spajanja dve krhke duše u okeanu smiraja sutona preskordicije..nešto naj lepše i naj bolje što postoji..pokazatelj uzvišenosti ljudske Rase i divote vrhunca ljudskog intelekta i egzistencije..pastoralni ekvinocij geotermalne fantazmagorije..uzvišeni domet nepatvorene reperkusije..
Pretera ga sad, za dobar trol moraš imati meruDa li je kada se vodi ljubav onda se vrcka dupetom naprijed nazad i zatim dolazi kiti od slatkoce da piski i on se popisa u zeninu rupu a zatim poslije devet mjesci dodje beba na svijet? Inace nama muslimanima je naredjeno da zenimo sve cure i one koje su se proburazile i one koje to nisu samo da ne bi prijesle u Krscanstvo.
Zato kad ideš na šalter poneseš neki lubrikant jer nikad ne znaš šta će da se desi. Treba uvek biti spreman.Za mene je seks kada odeš na šalter i kada krenu grupno svi da se izdrkavaju na tebi i radnici i oni pre tebe.
Ban za ovakav neukusDa li je kada se vodi ljubav onda se vrcka dupetom naprijed nazad i zatim dolazi kiti od slatkoce da piski i on se popisa u zeninu rupu a zatim poslije devet mjesci dodje beba na svijet? Inace nama muslimanima je naredjeno da zenimo sve cure i one koje su se proburazile i one koje to nisu samo da ne bi prijesle u Krscanstvo.
Ja nešto mislim, da ova tvoja tema ide pod ključ kako si krenuo... ali nije do mene!Da li je kada se vodi ljubav onda se vrcka dupetom naprijed nazad i zatim dolazi kiti od slatkoce da piski i on se popisa u zeninu rupu a zatim poslije devet mjesci dodje beba na svijet? Inace nama muslimanima je naredjeno da zenimo sve cure i one koje su se proburazile i one koje to nisu samo da ne bi prijesle u Krscanstvo.
Zato kad ideš na šalter poneseš neki lubrikant jer nikad ne znaš šta će da se desi. Treba uvek biti spreman.
Ja kažem ' bilo bi lepo prvo da mi kupiš nešto, izvedi me negde, ja sam konzervativna, nema nabijanja bez predigre'Ma ja odmah skidam gaće i pustim ih da rade, samo da ja što pre odem.