- Poruka
- 388.310
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tvoje mišljenje i ok , poštujem ga
Ali generalno zašto našu decu tog dana oblaciti u kostime veštica, i slicno, dubiti bundeve kada to nije sa našeg podneblja vec prihvatanje tudjih tradicija
Isto važi i za slave..ne treba decu opterecivati sa tim da treba da slave slavu i poštuju tog sveca..oni o tome treba da odluce kada budu odrasli ljudi
Ali ...konkretno slava Sv.Luka je sa naseg podneblja i naša tradicija a Noc veštica nije ..to je poenta
Zabava za decu vezano za Diznijeve i Marvelove junake može bilo koji dan da se organizuje..Ne mora na Dan veštica
A još bolje bi bilo ako bi zabava bila vezana za naše junake koje imamo ali na žalost ..ovde važi pravilo " tudje sladje"
Ja ne znam da li ste svesni da su taj dan SVI SVETI, i da se taj dan obeležava kao i zadusnicw i da je noc veštica samo izasla iz svega toga zbog filmova i komercijalne zabave, jer i jeste zabavno neki datum uzeti kao simbol, pa se igrati sa njim na razne načine, pa i u horor kontekstu , što da ne . Kao petak 13-tiZabava za decu vezano za Diznijeve i Marvelove junake može bilo koji dan da se organizuje..Ne mora na Dan veštica
A još bolje bi bilo ako bi zabava bila vezana za naše junake koje imamo ali na žalost ..ovde važi pravilo " tudje sladje"
pomodarstvo, na foru vidite me kako sam moderan i cool za razliku od vas..Zabava za decu vezano za Diznijeve i Marvelove junake može bilo koji dan da se organizuje..Ne mora na Dan veštica