Sta je za tebe uzivanje

Heheh pero covece...pa meni donose kafu u krevet kad pozelim.
Big deal...kafa u krevetu. :lol:
Ako se ne seti sam jutro pocinjem sa pesmom "Kafu mi dragi ispeci". :)
I gazda mi ponekad skuva kafu a kamoli decko. :lol:
E moj pero, kako bi rucak napravio ako mislis da je kuvanje kafe velika stvar?
Smem li da priznam da mi je i to normalna pojava a da me ne optuzis da lazem?

A i ja sam bila faca nekada davno dok se nisam iskvarila.
Kod mene prespava ex koji ustaje ranom zorom i ide negde a ja mogu da spavam do kad hocu. Ja ustanem i ja ranom zorom, skuvam mu to sto pije, napravim mu dorucak, ispricamo se i vratim se na lalanje kad ode.
Lepo je bre, kad se utrkujete ko ce jedno drugom vise da pruzi, umesto da merite sta je ko kome dao, ko je kome skuvao kafu i ko je gazda u kuci.

zelenooka:
Pa naravno...To i jeste poenta. ;-)
A ako ćemo da se durimo, inatimo, prepiremo oko banalnih stvari, od uživanja neće ni U ostati. :-(
Znaš ono maziću te, paziću te i zvaću te Đole? :-D
Ovo može da bude neki moj moto, tako nekako (osim onog Đole) :-D
O Jetiju jedan. :lol:Moracemo i tebi smisliti neki prikladniji nadimak.... :wink: (Hehe sad se setih Djoletove kad je video raspored mladeza na njenim ledjima kao zvezde i eto ti pesme budalo jedna.) :lol:

Tacno bezveze je inatiti se i mnogo je lepse uzavati u lepim stvarima....

S_K_V_O:
Heheh pero covece...pa meni donose kafu u krevet kad pozelim.
Big deal...kafa u krevetu. :lol:
Ako se ne seti sam jutro pocinjem sa pesmom "Kafu mi dragi ispeci". :)
I gazda mi ponekad skuva kafu a kamoli decko. :lol:
E moj pero, kako bi rucak napravio ako mislis da je kuvanje kafe velika stvar?
Smem li da priznam da mi je i to normalna pojava a da me ne optuzis da lazem?

A i ja sam bila faca nekada davno dok se nisam iskvarila.
Kod mene prespava ex koji ustaje ranom zorom i ide negde a ja mogu da spavam do kad hocu. Ja ustanem i ja ranom zorom, skuvam mu to sto pije, napravim mu dorucak, ispricamo se i vratim se na lalanje kad ode.
Lepo je bre, kad se utrkujete ko ce jedno drugom vise da pruzi, umesto da merite sta je ko kome dao, ko je kome skuvao kafu i ko je gazda u kuci.
Heh pa tebi je skroz dobro... A jel gazda ima 50? :lol:
Bio i jedan moj drug podstanar dok je studirao pa ga isto bakuta svako jutro budila sa kaficom...

Kako si me ukebala za rucak... da pravim ga sam.. ali uglavnom su to gotova jela ili konzerve... A sad smo skoro svaki dan rucali u restoranu... firma casti... Spremim kad mi se spremi i nije mi nikakav problem da sa nekom to podelim... Osim u slucaju onih koje "narede" "skuvaj mi kafu"... e sa takvim odnosom nece dobiti nista...
Lepo je kad se cini jedno drugom... mene prosto odusevi neka kad mi nesto ucini a da nisam nista ni trazio niti ocekivao... i onda naravno da cu i ja njoj gledati da ucinim... I tako se stvara jedna zdrava atmosfera....

Evo sad mogu ozbiljno da napisem nesto...:D
Uzivam kada se uvece zavalim u fotelju ili krevet i gledam tv.Da znam da sutra nemam nikakve obaveze. Da mi se moja zenka mota oko mene. Pozeljno je da je oskudnije odevena i da mi se seta ispred nosa. Da je merachim krajichkom oka dok kao gledam tv. :D Da nesto pijuckam za to vreme (ne treba kafa,yebala vas kafa:lol: ) neki sok,caj...
...i tako se dalje razvija situLacija...mrzi me da kucam. :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Meni je koleginica godinu ipo dana kuvala kafu kad dodjem na posao. :lol:
Ja sam njoj skuvao samo 2-3 puta. Za 8. mart i za rodjendan...zar to nije divno?Pazljivo s moje strane? :lol: :lol:
Jel to znaci da si redovno kasnio ili si joj bio shef.
c008.gif

Grifi,nisam joj bio nista. Cak je ona imala par godina vise staza od mene u toj firmi.
A da sam kasnio jesam. Mada ne stalno,ali desavalo se. Ja joj samo javim da otkuca sifru i da me prijavi,dok ne dodjem.
Gotivila me...mada mi stalno yebala majku kad je zamoli da mi skuva kafu. Kuva kafu i yebe mi sve po spisku. :lol: A i branio sam je od nasrtljivih stranaka,bolida...:D:D malo se derem kad pricam,pa...:lol:
Bio sam najmljadji u toj garnituri,pa sam im bio mezimce. :lol: :lol:

Samantha Jouns:
Kazem ja da Nas dve treba da se udruzimo ;) ;) ;) :D:D:D
Slazem se...:lol:
A za sve ostale: ja bas volim kada ON meni skuva kafu, jer se upravo to razlikuje od uobicajenog... Time mi samo pokaze da bi zbog mene kuvao i kafu.. ;) odnosno da sam mu bitna i draga i da mu nije tesko da to uradi za mene, i jbt CEMU SAD TOLIKA PRICA OKO TOGA KO KOME KUVA KAFU...Grrrrrr presede mi i ta kafa vishe...:roll:

Gazdarica:
To je posao kao i svaki drugi... Jasno, nekome poput tebe, nemoguca je misija da to apsolvira... So, nemoj ni da se trudis...Ne ideti nesto...

Gazdarice ako mislite na mene,dugo sam ziveo u inostranstvu pa su mi jasne ovakve stvari.Cinizam medju nama nije potreban...Zato oprashtam...
Ali Srbija je jedan protektorat konzervativizma tako de sve shto je normalno sad kod nas
dolazi sa mnogo otpora....
Ozenjem sam sa lepoticom iz Sarajeva - tako da mi je Bosna blizu...

Nevenchica:
A za sve ostale: ja bas volim kada ON meni skuva kafu, jer se upravo to razlikuje od uobicajenog... Time mi samo pokaze da bi zbog mene kuvao i kafu.. ;) odnosno da sam mu bitna i draga i da mu nije tesko da to uradi za mene, i jbt CEMU SAD TOLIKA PRICA OKO TOGA KO KOME KUVA KAFU...Grrrrrr presede mi i ta kafa vishe...:roll:
ja isto volim sam da kuvam kafu, pogotovo jutarnju. Ukoliko nije skuvana kako treba... bolje i da je ne pijem :(

Nevenchica:
TACNO U PRAVUSTE

Back