tamoneki
Aktivan član
- Poruka
- 1.262
Voleo bih da cujem misljenje forumasa u vezi pitanja: sta je veca steta za ovu drzavu, ovakav parlament ili novi izbori?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih da cujem misljenje forumasa u vezi pitanja: sta je veca steta za ovu drzavu, ovakav parlament ili novi izbori?
Naravno, novi izbori.
U ovoj teskoj ekonomskoj krizi izdvojiti par miliona za nove izbore je ravno samoubistvu.
Parlament i ovakav kakav je spor i neefikasan, ipak nekako taljiga.
Naravno, novi izbori.
U ovoj teskoj ekonomskoj krizi izdvojiti par miliona za nove izbore je ravno samoubistvu.
Parlament i ovakav kakav je spor i neefikasan, ipak nekako taljiga.
@Ljubo_001
ocigledno me nisi razumeo,
na pitanje: Sta je veca steta? odgovorio sam Novi izbori.
Ovako blasfemična pitanja se sve ređe pojavljuju na forumu, srećom.![]()
Jeste, samo nam još fale izbori, hajde svakog meseca da organizujemo nove.![]()
Licno sam protiv cestih izbora, ali sam ove nedelje sticajem okolnosti pratio i parlament i nisam mogao da verujem da se onakvo nesto zove parlament...da ima neke pravde onima sto se nazivaju poslanici mesto je u nekim ozbiljnim psihijatrijskim ustanovama...hitno im treba zabraniti da se sastaju i dalje brukaju ovaj narod i drzavu...
Moje saučešće što si ga pratio.Licno sam protiv cestih izbora, ali sam ove nedelje sticajem okolnosti pratio i parlament i nisam mogao da verujem da se onakvo nesto zove parlament...da ima neke pravde onima sto se nazivaju poslanici mesto je u nekim ozbiljnim psihijatrijskim ustanovama...hitno im treba zabraniti da se sastaju i dalje brukaju ovaj narod i drzavu...
![]()
Tačno. Ali onda, zapravo najbolje odmah sasvim ukinuti parlament, jer izbori ništa neće rešiti.
Ето, рече ли ја !!!
Лимунка ти си мој идол !!!
Обожављем те до имбецилности !!!!