salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.447
Dosao sam do zakljucka da si uspio u zivotu kada te niko ne moze kupiti , da si srecan sa onim sto imas ,neovisan ili ima drugih ideja ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo ono što si naveo- da ne zavisiš ni od koga i da si srečan onim što imašDosao sam do zakljucka da si uspio u zivotu kada te niko ne moze kupiti , da si srecan sa onim sto imas ,neovisan ili ima drugih ideja ?
slučajno je ovde otvorio, mislim da mu je tab na drugoj temi na LjiSu rekao da otvori o tome, pa on otvoriouspeh u sferi ljubavi i seksa?
Tab je prvi poceo ,sve zalbe sefu na adresu.Sef otvorio temu na ljis ,sve ima svoju cenu ,ko sam ja da mijenjamuspeh u sferi ljubavi i seksa?
to nepogrešivo znaš tek u trenutku dok umireš i kroz glavu ti prolazi film o prošlom životu...nešto što ti sada izgleda beznačajno tad shvataš da je uspeh i nešto što ti sad izgleda krupno tad shvatiš da je samo zadovoljavanje taštine bilo...Sta je uspjeh u zivotu?
Trebali bi to malo prije da znamo.to nepogrešivo znaš tek u trenutku dok umireš i kroz glavu ti prolazi film o prošlom životu...nešto što ti sada izgleda beznačajno tad shvataš da je uspeh i nešto što ti sad izgleda krupno tad shvatiš da je samo zadovoljavanje taštine bilo...
možeš uvek da zamisliš da si na samrtnoj postelji i da sagledaš iz te perspektive ono što ti sad pleni pažnjuTrebali bi to malo prije da znamo.
Trebali bi to malo prije da znamo.
Citao sam istragu koja je pitala 100 ljudi koji su na samrti,sta su propustili u zivotu ,niko nije rekao da bi volio da je vise radio u zivotu, neki su rekli ,vise putovati ,vise vremena provoditi sa familijom ili prijateljima itd.možeš uvek da zamisliš da si na samrtnoj postelji i da sagledaš iz te perspektive ono što ti sad pleni pažnju
U ovom momentu najvise cijenim momente sa pozitivnim ljudima ,mislim da ce to tako i ostati.E, tako je ! Zato se i radi sledeća radnja: čovek se opusti i pokuša zamisliti da mu je ostalo malo... i da vidi šta još želi da uradi i kome sve da mu kaže da ga voli ..
A to se shvati kada ljudi odu koji su nam bili dragi i kada više nemaš mogućnosti da stvar izmeniš.
Takoe i ljubav i decaDosao sam do zakljucka da si uspio u zivotu kada te niko ne moze kupiti , da si srecan sa onim sto imas ,neovisan ili ima drugih ideja ?
I sad o cemu mislim mislicu na samrti ,samo ljubav i lepi prozivljeni trenuci s bliskim osobamaCitao sam istragu koja je pitala 100 ljudi koji su na samrti,sta su propustili u zivotu ,niko nije rekao da bi volio da je vise radio u zivotu, neki su rekli ,vise putovati ,vise vremena provoditi sa familijom ili prijateljima itd.
Po meni je uspjeh miran i zahvalan um.Dosao sam do zakljucka da si uspio u zivotu kada te niko ne moze kupiti , da si srecan sa onim sto imas ,neovisan ili ima drugih ideja ?
slučajno je ovde otvorio, mislim da mu je tab na drugoj temi na LjiSu rekao da otvori o tome, pa on otvorio
Ne bunim se, nego samo da znam dal treba generalno da pisem ili ne.Tab je prvi poceo ,sve zalbe sefu na adresu.Sef otvorio temu na ljis ,sve ima svoju cenu ,ko sam ja da mijenjam
Dosao sam do zakljucka da si uspio u zivotu kada te niko ne moze kupiti , da si srecan sa onim sto imas ,neovisan ili ima drugih ideja ?
Joj muka mi od ovakvih mišljenja.Uspeh je kada čovek ima porodicu i potomstvo. Zdravu i fizički i mentalno i sa njima živi u slozi. Bukvalno ništa više
Biti srećan.Dosao sam do zakljucka da si uspio u zivotu kada te niko ne moze kupiti , da si srecan sa onim sto imas ,neovisan ili ima drugih ideja ?