Sta je uspjeh u zivotu?

možeš uvek da zamisliš da si na samrtnoj postelji i da sagledaš iz te perspektive ono što ti sad pleni pažnju
Citao sam istragu koja je pitala 100 ljudi koji su na samrti,sta su propustili u zivotu ,niko nije rekao da bi volio da je vise radio u zivotu, neki su rekli ,vise putovati ,vise vremena provoditi sa familijom ili prijateljima itd.

E, tako je ! Zato se i radi sledeća radnja: čovek se opusti i pokuša zamisliti da mu je ostalo malo... i da vidi šta još želi da uradi i kome sve da mu kaže da ga voli :heart:..

A to se shvati kada ljudi odu koji su nam bili dragi i kada više nemaš mogućnosti da stvar izmeniš.
U ovom momentu najvise cijenim momente sa pozitivnim ljudima ,mislim da ce to tako i ostati.

Licni uspeh je kad odigras najbolje moguce sa dodeljenim kartama. Kad budes bolja verzija sebe. Bar jedan valjan update. Takodje kad potencijal preneses dalje (deca)
Drustveni uspeh je kad mozes svoju volju nametnuti drugima. Sto je vise onih koji ti se pokoravaju, uspesniji si

Dosao sam do zakljucka da si uspio u zivotu kada te niko ne moze kupiti , da si srecan sa onim sto imas ,neovisan ili ima drugih ideja ?
Po meni je uspjeh miran i zahvalan um.

1734106270842.png

Nezahvalna osoba ne može da bude mirna.
A za staje zahvalnosti treba obuzdati svoj mrak: uporedjivanje sa drugima, perfekcionizam, jak ego i prevelika ocekivanja, vezivanja za stvari itd.

Poslednja izmena:
slučajno je ovde otvorio, mislim da mu je tab na drugoj temi na LjiSu rekao da otvori o tome, pa on otvorio :)

Tab je prvi poceo ,sve zalbe sefu na adresu.Sef otvorio temu na ljis ,sve ima svoju cenu ,ko sam ja da mijenjam :D
Ne bunim se, nego samo da znam dal treba generalno da pisem ili ne.

Tema: nemam pojma, valjda kad si zadovoljan.

Uspeh je kada čovek ima porodicu i potomstvo. Zdravu i fizički i mentalno i sa njima živi u slozi. Bukvalno ništa više
Joj muka mi od ovakvih mišljenja.
Razumijete li vi, koji ovo izjavite, da možda zabadate nož u srce nekome ko ne može iz raznih razloga imati potomstvo?
Nema djecu, promšen život?
Užas.
Dalje, kad me već vučeš za jezik, uspio je u životu otac ubice, majka silovatelja, otac pedofila, majka lopova, otac dilera koji ubija masu druge djece. Da ne nabrajam dalje. I da, zdravi su i žive možda kod kuće u slozi i ljubavi :D

Back