Šta je uradila "nova vlast" za 3 meseca?

Ajde dosta više razglabate politiku,ajde ti systemofadown evo ti 200 dinara ,trkni der do Njemačke i kupi 3 kila necarinjenog svinjskog sira.........- ŠTA?! Ne primaju tamo dinare ?? Ma samo im kaži da sam te ja poslao i rešena stvar. ........ajde tako i dok ja mislim da si tamo ti da si se već vratio,jel sam jasan ?....,- ma ne taman posla,ne vraćaj mi kusur,idi zabavi se sa nekom švabicom i ne, ne treba ti guma,čiste su one
Ajde da nam se kačamak ne ohladi !

kacamak.jpg

Ajde dosta više razglabate politiku,ajde ti systemofadown evo ti 200 dinara ,trkni der do Njemačke i kupi 3 kila necarinjenog svinjskog sira.........- ŠTA?! Ne primaju tamo dinare ?? Ma samo im kaži da sam te ja poslao i rešena stvar. ........ajde tako i dok ja mislim da si tamo ti da si se već vratio,jel sam jasan ?....,- ma ne taman posla,ne vraćaj mi kusur,idi zabavi se sa nekom švabicom i ne, ne treba ti guma,čiste su one
Ajde da nam se kačamak ne ohladi !

Bolje da ja tebi dodam dinara ili evra da se obogati jelovnik?:think:
:mrgreen:

Ih bre,vi bi više voleli onaj američki "ne,nema tri miliona biliona kalorija u dva zalogaja"fat-burger,od ove naše domaće kuhinje....pa šta vam još treba....imate sve.....proteine,vitamine,ugljene hidrate,pa čist vazduh,pa dok njopaš slavuj ti iznad uvceta zapevuje.........a evo, za one baš probirljive,da im se zadovolji nagon za hranom na kojoj piše "made in West" ,systemofadown će vam doneti krmećeg sira ,to je specijalno za vas prave gurmane, prste ima da pojedete !
Nego gde je taj do sada,mora da mu muke grdne ona švabica zadaje.......

Back