gost 319999
Aktivan član
- Poruka
- 1.211
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/383956/Moj-muz-je-drhtao-i-vikao-Ubio-sam-provalnikaIra Arijati Bogoski, Saškova supruga, kaže za “Blic” da je oko 22.30 sati uspavala dete. Saško je u to vreme radio na kompjuteru.
- U stanu je bio mrak. Krenula sam ka kuhinji da uzmem da jedem kada sam videla odsjaj baterijske lampe. Potrčala sam ka sobi i rekla mužu da je neko upao u stan. Istog trenutka sam pozvala policiju. Ali, policajci su otišli na pogrešnu adresu jer su razumeli da ih umesto kućnog broja 26 zovem sa broja šest - drhtavim glasom objašnjava supruga.
Utom se začula buka iz sobe. Usledilo je lupanje stvari.
- Sve je zatim utihnulo. Kada sam shvatila da je Saško sam, otišla sam do njega. Imao je povrede po glavi. Tresao se. Rekao mi je da je to bio provalnik, da ga je smrtno ranio i da je mladić pobegao - navodi Ira Arijati Bogoski, napominjući da nisu mirno spavali otkako im je pre mesec dana u stan upao lopov koji je odneo laptop i dva fotoaparata.
Ivan Manić, otac ubijenog Vlade, svestan je da je njegov sin imao problema sa kriminalom i konzumiranjem narkotika.
- Vlada je bio osuđivan, i nakon što je izašao iz zatvora niko nije hteo da mu da posao. Znao sam da ima problema sa drogom: nije mogao da izađe iz tog pakla. Za narkotike mu je bio potreban novac, a mi ga nismo imali, pa je išao u krađe - veli otac ubijenog provalnika.
Saško Bogoski je poznati filantrop, koji se godinama zalaže za prava marginalizovanih grupa. Predsednik je NVO za promociju etičkih vrednosti u privatnom i javnom životu, a tokom rata u BiH je radio u Biblijskoj školi i pomagao osobama sa invaliditetom i iseljenicima. Jedan je od onih koji su doveli Nika Vujičića u Beograd. Iza sebe nema nijedno krivično delo, ni prekršaj.
da da sve pare provalniku?
da vas chujem sve iz ugla psihologije ofc