gost 159032
Veoma poznat
- Poruka
- 12.404
Добро 66% и јел у саставау Републике Србије?
Predji na stvar, ako je imas, posto sam vec rekao najbitnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро 66% и јел у саставау Републике Србије?
Не, газде са Запада Србе сматрају Русима Балкана, а удворице и сатрапи могу да дубе на трепавицама али то неће променити ничије мишљење на Западу.
Политика Запада према Србији после 5. октобра се није променила ни за јоту нити ће се променити.
Србија по њима треба да буде мала државица коју ће контролисати конзорцијум западних земаља и Турска.
Пошто сви на Западу одбацују Јалту као полазну основу за решање питања граница у Европи, онда треба да се запитамо да ли Запад жели да види Србију у границама Берлинског конгреса.
Запад је починио велике ратне злочине над српским народом у последњих 100 година како би креирао политичку карту Балкана у границама што повољнију за њега служећи се геноцидом, етничким чишћењем и пљачком.
Свако оправдавање такве злочиначке политике, њено представљање као "реалности" је злочин.

Predji na stvar, ako je imas, posto sam vec rekao najbitnije.
kakva mitologija kad su srbe tokom devedesetih godina, po njihovim medijima, u novinama i na tv chak, zvali malim rusima?
nije valjda da su textovi shpigla tajmsa i ostalih vec postali mit, ili je to neka politika da se sve shto ima veze sa srbima proglashava mitom![]()
Naravno da kapiram, problem je sto dela pojedinaca, podstaknutih propagandom uzdizes na nivo politike, a to uglavnom nije opravdano.
Јел их уверио?
Шта си рекао, појасни јел Зпада жели Војводину у Србији?
Да или не?
A što su Rusi dužni da urade bilo šta za srpski narod? Što narod ne učini ništa?Rusi su mogli mnogo vise da ucine za srpski narod, da se oslobodi ove nakazne vlasti. U nekoj meri se slazem s "picoleone" i "cedina zebra"! I ne samo to.....nego su generalno trebalo da urade mnogo vise.
синоћ су на ПРВОЈ телевизији (FOX) давали неки амерички филм (тећеразредно смеће) где су Србе приказивали као монструозне убице.
филм се давао у ударном термину суботом увече, у земљи Србији.. па ви видите где ми живимо и шта се овде ради.
ништа није случајно, јер свака случајност је намерна.
Ono sto si napisao je gomila gluposti, Boro.
.. ili bi me ucili na faksu o tvojoj velicini ...
vidi, zatvaranjem ochiju ne mozhesh sprechiti druge da vide. n i j e b i l o nemaca dobrovoljaca na srpskoj strani tokom devedesetih, oni su bili u zengama.. ustashe!! talibani su ratovali na strani bosanskih mudzhahedina i ostalih potomaka ponosnih pripadnika ss handzar ss kama ss skenderbeg, rusi grci i josh neki na srpskoj strani, i to je to.
На Западу фобија од Руса постоји вековима уназад, а не верујем да је баш оправдана. Биће да нас мрзе из истих разлога као и Русе, Словени смо православне вере.
јесте.. али након Ристића више нисмо имали некога његове модрости и способности.
Moguce - al samo ako si ti pametniji od Hegela , Marksa , Bzezinskog .. Danilovskog i Kara Murze .. Al onda bih procitao tvoje radove u biblioteci a ne na forumu .. ili bi me ucili na faksu o tvojoj velicini ...![]()
Бугаре не мрзе.. зато што су доказали да су увек спремни Русима (као и сваком другом) забити нож у леђа, ништа зато што су их Руси ослободили од петвековног ропства и створили им модерну државу. е зато су они данас у ЕУ, а нас сецирају наживо.
Па желе они што шта, неки други желе нешто друго, али ова влада посматра Србију као плен.Rekao sam Srbija pre balkanskih ratova, kakvo ti je vise pojasnjavanje potrebno?
Naravno da je opravdana, posebno za vreme haldnog rata.
ne gledam tv prijatelju, samo sport i dnevnik ponekada, a te privatne stanice ni nemam umemorisane na tv, ni fox ni pink ni b92...
Јел их уверио?
Па желе они што шта, неки други желе нешто друго, али ова влада посматра Србију као плен.
И питање жели ли влада Србије Србију са Војводином је на месту.
Ako kazes samo "to je to", onda pristajes da Srbija skoro pa nestane, jer od Rusa neces dobiti nikakvu pomoc, osim sporadicnih dobrovoljaca.
Nemam velicinu, samo malenkost i nisam rekao da su oni pisali gluposti, vec da si ti pisao gluposti.
Па све то је процес који ДС спроводи годинама продајући причу о ЕУ, уништавајући структуру државе постављајући на битна места своје лопове, Хрвате Југословене, и комунце из круга двојке.Mi dans imamo veliki problem, a vi pricate o tome kako su Rusi gazili Berlin, itd.Sve to znamo, jedino ne znamo sta se tacno desava na severu Kosmeta, koliko onaj narod moze da izdrzi, ne zaboravite da su oni zatvoreni zajedno sa siptarima, a nocas se cuo mitraljez?!Televizija nas ne izvestava, nijedna.kako to da niko ne moze da udje u Kosovsku Mitrovicu?Ne mogu, ne smeju, nece?Bojim se da na tako malom prostoru ne dodje do eksplozije, a onda nastupaju avioni na celu sa Berluskonijem, Sarkozijem, Merkelovom i ostalima, radost oslobodjenih, bla, bla.Libija koja se vratila 100 godina unazad.A ni m od mobilizacije.