Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

А као Мићуновић, Тадић, Бисерко, Лихт, Балашевић... Били сте болесни па сте сада оздравили.
Само да сте сви ви нама живи и здрави.
Увек памтим бесмислене слогане...
Како Вам је мачка?

А тема:
Неко је већ рекао, казао је истину, а то се овде не прашта...
Ово ме подсети на ону причу ''Царево ново одело''
С тим што када је дечак рекао у причи оно чувено ''па цар је наг''
Сви су цара исмејали,
а код нас дечак добије критику и срећан је ако и дандару неку не добије,
а ми настављамо да се дивимо великом умећи кројача западних провинција, и нашем вољеном цару који њихову креацију с поносом ''носи'' и нама показује.
Такви смо и то ће нас коштати

odlicno je macka, uvek se razgalim kad neko pitaa :) danas smo i setkali i kakili i piskili

Ако је Конузин тако одважан, нек оде кући и нек тамо каже: "****** где ја живим, па ово је полицијска држава !"

Али наравно Рус не воли истину код куће, већ искључиво у местима које види као своје губерније.

Мени његова екселенција не делује тако како је ти лажно представљаш.
Наравно разлози су лични интереси за које није срамота и износити неистине.

Наравно, како би било да се мало залажеш да се Истра припоји Италији?
Шта би ти рекли тамо одакле си?

Ja zaista ne znam o čemu ti govoriš a ako insinuiraš to da ja želim da se Kosmet pripoji Albaniji onda si zlonameran spram mene jer ja takvo šta
nikada ne bih ni pomislila kamo li tek kazala ili podržavala takvu ideju

Poslednja izmena:
Ja zaista ne znam o čemu ti govoriš a ako insinuiraš to da ja želim da se Kosmet pripoji albaniji onda si zlonameran spram mene jer ja takvo šta
nikada ne bih ni pomislila kamo li tek kazala ili podržavala takvu ideju

А у оној соби где је била Београдска безбедносна конференција наведи ми и једну персону осим његове екселенције Александра Конузина која тако размишља, само једну, јел знаш неког навести?

А у оној соби где је била Београдска безбедносна конференција наведи ми и једну персону осим његове екселенције Александра Конузина која тако размишља, само једну, јел знаш неког навести?

Ja nisam u ničijoj glavi niti je iko u mojoj a šta Konuzin misli to samo on zna i niko više pa bih ti ja preporučila da se maneš takve argumentacije.
Mnogo njih je plaćeno da govori jedno a misle sasvim drugo, imaj to u vidu

Ja nisam u ničijoj glavi niti je iko u mojoj a šta Konuzin misli to samo on zna i niko više.

субота, 17. сеп 2011, 17:40 -> 18:22

НС: Конузин разоткрио план признавања

Нова Србије поручује да се "чуди" одсуством реакције државног врха на говор руског амбасадора Александра Конузина на Београдском безбедносном форуму. Нова Србија сматра да је Конузин "разоткрио план и актере признања Косова".

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/957684/НС:+Конузин+разоткрио+план+признавања.html

Pa to je u stvari ono na šta sam se ja gore nasmejala, puna mi je pipa više i izdajnika i zilota i ne znam ti ni ja kakvih sve nema, gde to vodi, kuda to stremi ja veze nemam a dokle tako pogotovo ne znam

Svi smo mi izdajnici. Onaj koji sedi kući i gleda na TV u kako mu rasturaju zemlju i čak ni ne izadje na izbore da kazni na glasačkom mestu vlast - za mene je izdajnik.

I još nešto da ti kažem jer si me danas potakao na to i želim to da ti kažem, ja nisam rođena u Srbiji ali je volim više od mnogih koji jesu u njoj rođeni

Па кад је волиш брани је кад је нападају, видиш како његова екселенција Александар Конузин брани Србију пред целим светом и то сам.

Ma pusti....sad ce on da prebrojava krvna zrnca necija...:roll::zag::cao:

Како бре ни један Србин експерт да изнесе став о говору његове екселенције Александа Конузина, него Лихт, Вејвода, Ејдус и Пуховски?
Ево што мене нису питали за мишљење или неког другог Србина, него нађоше ове?

Па човек је заиста урадио најстрашнију ствар која се може замислити. Јавно је противречио Соњи лихт, Ивану вејводи и осталим моралним и интелектуалним громадама.

A, svadjao se s njima...? ;)

Ako, neka im je rek'o!

Back