Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Kraj lepog plavog Jadrana![]()
А када би Италијани преименовали Јадран у Мare Nostrum како би се осећала?
И када би те неко из Арађеловца убеђивао да је то за твоје добро?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kraj lepog plavog Jadrana![]()
Nemoj samo da ti se sloši od moje pameti jer ovi što se bune što zapad upravlja Srbijom ne bi imali ništa protiv toga da to isto čini istok, ja to zovem licemerjem a neki ovde patriotizmom
А када би Италијани преименовали Јадран у Мare Nostrum како би се осећала?
И када би те неко из Арађеловца убеђивао да је то за твоје добро?
kako sada to,ja poslao na ovu istu adresu na koju i Mita, i covek mi se zahvalio na e-mail i na podrsci...ma ipak su tu sorosevci umesali prsteoni da blokiraju naseg Mitu
![]()

Ne reci ijujuju![]()
Sta ces, to je Kalama.
neće se meni slošiti od te tvoje pameti......samo tebe može da boli glava.......ali dobro i želudac boli kad je prazan........koji to ovi što se bune.....npr. evo meni nije pravo što mi je zemlja cela okupirana a jedan deo je potpao i pod vojnu okupaciju ali ni na kraj pameti mi nije da se sad stavim dobrovoljno pod ruskom okupacijom.......to je van svake pameti i na nivou je razmišljanja štićenika lazarevića laze.......srpski narod ne doživljava ruse kao okupatore već ko oslobodioce......ko kad su nas oslobodili od trećeg rajha tako bi mogli i od četvrtog......kad smo to mi bili pod ruskom okupacijom......govor konuzina nije poziv da se stavimo pod njiovu šapu nego poziv na osvešćenje.......da se zapitamo sami šta mi to radimo......da se stvarno zapitamo ima li srba u srbiji......da isklučimo b92 i uključimo mozak.....vreme je da se srbi uzmu u pamet
.
Ma u redu je to, u sustini i ja mu ne zameram ako je hteo da "skrese" ovim vlastima, ali zameram Rusiji sto vecito prica a nista konkretno da pomogne. Pa nemoj onda da nam "soli na ranu".
Sta ces, to je Kalama.
![]()
dobro....ajmo dalje......zameraš rusiji što nam konkretno ne pomogne......idemo hipotetički........ti prestavljaš današnju srbiju i rus te pita......kako želiš da ti pomognem.....reci i pomoći ću ti..........gospođo ili gospođice picololeone molim vas da sagledate rad naše vlasti u zadnjih 10-tak godina i po pitanju finansija i po pitanju pristupanja eu i po pristupanju u nato i po svakom pitanju ali zvanišni stav i korake koje preduzimaju dosmanliski poslušnici........i šta bi ste vi rusu odgovorili.........kako
Juče me je Roko potsetio na neke stare dane sa Politike tako da sam se ovome slatko nasmejala, odvikla sam se
Ako me vec pita "kako da pomognem" onda nemoj da uslovljava tu pomoc objasnjenjem sta su uradili ovi na vlasti (zadnjih 10 god. ). Dakle, ili jesi, ili nisi lav. l;
Ako me vec pita "kako da pomognem" onda nemoj da uslovljava tu pomoc objasnjenjem sta su uradili ovi na vlasti (zadnjih 10 god. ). Dakle, ili jesi, ili nisi lav. Jer to oni ne bi cinili zbog vlasti, nego zbog srpskog naroda.
A mene eto Kalama. :lol;
prvo mi kojima treba pomoć normalno je da zatražimo pomoć......i na zatraženu pomoć rus kaže ajde hoću....reci kako.......i ti kažeš kako......eto bez uslovljavanja bilo kakv vrste
A da postavimo stvar ovako, Srbija se trenutno (i ko zna koliko dugo još) nalazi unutar prstena EU a da nije članica EU, zašto Rusiji nije u interesu da ima teritorijalnog saveznika
unutar toga prstena?
Uzgred, čizma je čizma bila američka ili ruska no to i onako nije validan odgovor jednom naročito umnom čoveku poput tebe.
Sloba je trazio i trazio, ali dzaba.
Kako mislis teritorijalnog saveznika? Da se spojimo s njima?
Sloba je trazio i trazio, ali dzaba.
dobro onda ću i ja u istom maniru........ali ženo ja neću ni pod čiju čizmu......el to jasno.....oću bre da se ratosiljam ove evropsko američke čizme......ubi me......ne mogu više.......ubi ova demokratija........treba mi neko da mi pomogne da je sklonim sa grbače a ne da odem pod drugu......ni na istok ni na zapad neću.......oću samo da se oslobodim ove evropske čizme ništa više.....pa da živimo ko ljudi
A da postavimo stvar ovako, Srbija se trenutno (i ko zna koliko dugo još) nalazi unutar prstena EU a da nije članica EU, zašto Rusiji nije u interesu da ima teritorijalnog saveznika
unutar toga prstena?
Srbija ima trenutno žestok geostrateški položaj za koji bi se mnogi potukli na ovoj planeti
A sto vama toliko smeta sto se nasi interesi poklapaju sa Ruskim? Ne pitam Pikololeone.
Ocigledno da su tu karte podeljene i da se Rusija ne mesha jer je tako dogovoreno
Inace bi se umesala i te kako, drugim recima, nasla bi nacin da ovde dodje i ostane u nekoj formi
Pa Jadran jeste dobrim delom italijanski pa nema šta da ga preimenuju nego sa čime si sada to povezao bi li mi kazao?
Са дуплим стандардима које примењују нека господа.
što da im ne prodamo zemljište za jednu eksteritorijalnu bazu, na to sam mislila
pusti slobu....2011 je.....jel znaš kakvu vrstu pomoći bi tražila.....šta bi tražila
Ne poklapaju se jer da se poklapaju naši ne bi postavljali barikade na Kosmetu već bi živeli ko sav normalan svet
Kao prvo, ne "brini", Sloba je trazio pomoc ali je nije dobio. I sada ne mogu da prezalim taj S 300 koji nam nisu poslali, a za koji smo se toliko nadali...
A kao drugo, eto prilike da se Rusi opet jave na tender ako zele to preduzece.
Ма немој... па ето, проблем је управо У ДРСКОМ И БЕЗОБРАЗНОМ ОДНОСУ ПРЕМА РУСИМА НАШИХ НАТО/ЦИА-ШПИЈУНА, сети се само какву је ЈАВНУ КАМПАЊУ ПРОТИВ "АЕРОФЛОТА" ВОДИО КРЕТЕН ДИНКИЋ - а Веља Илић је већ био постигао споразум са Русима... и они су једноставно ДИГЛИ РУКЕ. Зашто себи да дозволе да их којекакве шуше вређају и понижавају. Исто се сада десило и у Дому војске Србије.
Ma u redu je to, u sustini i ja mu ne zameram ako je hteo da "skrese" ovim vlastima, ali zameram Rusiji sto vecito prica a nista konkretno da pomogne. Pa nemoj onda da nam "soli na ranu".
Па је л' су дошли и понудили МИЛИјАРДУ ЕВРА али ДА ИМ СЕ ДОСТАВЕ ПРОЈЕКТИ --- па шта мисле овдашње лопуже, да су они блесави... свашта...колико знам ДО ДАНАС НЕМА ПРОЈЕКАТА.