Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Ne kontate da on nije uvredio nikog tamo, nego nas koji smo ionako bespomocni po tom pitanju i ocekujemo bezupesno vec godinama tu rusku pomoc kao kuce kosku. A nje nema pa nema.

Ma mi smo kuce koje sme samo RUSE da ujeda time sto smo okrenuli pedu prema gomnima iz EU
Ko ce bre da ti pomogne kad javno guras bezalternativnom politikom nekom prest u oko
Koji smo mi debili uostalom zasto stalno RUSE prozivamo za ocekivanu pomoc,PA VALJDA TREBA DA NAM POMOGNU NASI NOVI SAVEZNICI,
da li je neko cuo neku rec u korist srbije ,od ljubljenih USA,FRANCUSKE,NEMACKE I OSTALIH NACISTICKIH DRZAVA a da su u nasu korist u pogledu pitanja KOSOVA I METOHIJE
ALO EU TALIBANI ODGOVORITE NA OVO PITANJE

Ne kontate da on nije uvredio nikog tamo, nego nas koji smo ionako bespomocni po tom pitanju i ocekujemo bezupesno vec godinama tu rusku pomoc kao kuce kosku. A nje nema pa nema.
Evo ja se recimo osecam ponosnim na to sto im je gospodin Ambasador Konuzin skresao u lice i ne smatram da je mene icim uvredio

http://www.sdelanounas.ru/

Indeks porasta industrijske proizvodnje u Rusiji za prvih 8 meseci 2011 + 6, 2 % ... :D

Индекс промышленного производства в январе-августе 2011г. по сравнению с январем-августом 2010г. составил - 105,4%,
в августе 2011г. по сравнению с августом 2010г. - 106,2%,

http://www.gks.ru/bgd/free/B04_03/IssWWW.exe/Stg/d02/Image2489.gif

КАКВУ ПОМОЋ ОЧЕКУЈЕШ АКО ВЛАСТ СРБИЈЕ ТО ОД ЊИХ НЕ САМО ДА НЕ ТРАЖИ - НЕГО ЧИНИ СВЕ ДА НАС ЗАВАДИ СА РУСИМА...

Погледај мало шта ради Шутановац, Тадић, Дачић, Динкић, Ђелић - ПА ТО САМО ЋОРАВ НЕ ВИДИ.

Сети се, рецимо, шта су све радили и урадили ДА РУСИЈА СЛУЧАЈНО НЕ БИ КУПИЛА ЈАТ ("Аерофлот") - А ДАНАС НЕЋЕ НИКО ДА ГА КУПИ...па је л' неко мисли да су Руси неинтелигентни... свашта...:dash:

Srbija • 10:44 > 15:25 09. 09. 2011. | agencije

Niko neće da kupi JAT

jat_avion.jpg
Mesec dana po objavljenom tenderu, nema zainteresovanih za partnerstvo u srpskoj avio-kompaniji. Nadležni za sada nemaju rezervni plan za reorganizaciju
trans.gif
Potencijalnim partnerima rok za prijavljivanje ističe 30. septembra, a, kako Novosti nezvanično saznaju, u proteklih mesec i po dana niko nije otkupio tendersku dokumentaciju.

Mala je verovatnoća da će se ozbiljan partner uopšte pojaviti, pošto su ostale samo tri nedelje za otkup dokumentacije, pripremu i dostavljanje ponude.

Od prodaje avio-karata živi oko 2.500 radnika i to ne samo nacionalne avio-kompanije, već i "Jat tehnike", "Jat keteringa". Za flotu od 13 aviona previše. Inače, ove godine nacionalna avio-kompanija zahvaljujući promotivnim akcijama ima 18 odsto više putnika nego prethodne.

Poslednja izmena:
Ti - i to vide modovi ... A cilj mog pitanja je bio :

1 . Da te modovi odstrane jer si napisao milion postova bez veze na temi ..

2. Da pokazem kako su se na temi neki Srbi udruzili sa hrvatima , hortijevcima , talibanima - i prihvatili njihovu antirusku vizuru ...

3. Da ti odjasnim kako nemas pojma ciju naftu i gas koristite vi hrvati - Rusi imaju vlasnistvo 25 % ,, MOL ,, .. a ti nam slobodno napisi kakav je odnos ,,INA ,, - ,,MOL ,, ..

4. Sve je ovo vrlo tesno povezano sa vrlo mogucim posledicama po Srbiju zbog ovakvog ponasanja antisrpske i antiruske vlasti prema opunomocenom predstavniku Rusije u Srbiji ..
Ja te neću prijaviti najpre zato što ne umeš da čitaš pa samim time ne umeš ni da pišeš pa si time uvredio samoga sebe a ne mene. Uzgred, možda bi valjalo da najpre pročitaš pol onoga kome se obraćaš kako se ne bi namerno zabunio pri obraćanju.

dobro.....napokon i nešto pametno od tebe da se pročita.........srbijom vlada zapad.......i to je nešto......vidiš ......i sad jel treba da te neko napada zato što si istinu napisala........ne treba nikog zbog istine napadati.......ni tebe ni konuzina

Nemoj samo da ti se sloši od moje pameti jer ovi što se bune što zapad upravlja Srbijom ne bi imali ništa protiv toga da to isto čini istok, ja to zovem licemerjem a neki ovde patriotizmom

nije mi jasno koga je to uvredio....koga to nas.....srbe nije ničim uvredio.....ni jednom jedinom rečju......mene nije uvredio.....izađi međ narod malo i oslušni šta misli o ovom događaju običan narod.....tvoji prijatelji.....komšije......kolege......videćeš da rus nije nas srbe uvredio niti srbi osećaju taj njegov govor kao uvredu.....čak šta više drago im je što se neko ipak našao da javno kaže to što velika većina srba misli........javno na rts-u.....prvi put od okupacije 2000 neko je javno progovorio.....i sa razlogom pita......ima li ovde srba.......nije mi jasno kakvu ti to pomoć očekuješ od rusa......napiši molim te ovde kakvu ti to pomoć očekuješ.......jesi li je zaslužila možda......pomoć......kojim gestom je tvoj presednik zaslužio pomođ od rusa......jel je tražio pomoć......šta su to kupljeni političari učinili da zaduže ruse.......jel su im omogućili možda ko fašistima iz evrope ravnopravan status prilikom investiranja kod nas možda.......prvo što su prljave dosmanlije učinile kad su okupirali moju zemlju je da su ukinuli redovnu liniju sa moskvom........jel da da je to slučajnost.......i da taj gest nemqa veze sa odnosom rusija-srbija........o ubranjenju srpskih nacionalnih interesa u sb neću ni da govorim.......ni o požarima koje gase.....ni o minama koje demontiraju širom srbije......čije li su te mine i bombe....:think:.......znam ....voleo bi i ja da se umesto ovog rusa našao neki srbin koji bi sasuo istinu srbima u lice.....ali nažalost nije tako......i po svemu sudeći ovo je i zvaničan stav moskve.....ali videćemo.....neće ovo brzo biti zaboravljeno

Dobro bre, zar vi stvarno mislite da Rusija nebi ucinila nesto konkretno da ima interes
Pa bas bi nas mnogo pitali i cekali nase zamolbe
Ko bre takvoj sili moze da zabrani da nesto uradi, ako tako resi?
A resila bi samo kad bi imala jasan i jak interes
Ili je mozda stvar u tome da su interesne sfere odavno podeljene izmedju njih i Zapada, pa nas stariji "brat" povremeno koristi da udari poneki cajper Zapadu
Od cega samo nas boli boolja
Misle, misle, uvereni su u to da su braća Rusi izuzetno osetljivi na nas i naše probleme :hahaha1:

I ja mislim da nije vredno toga i nervira me ta EU mantra, podseca me na mantre o Kominterni, Staljinu i kasnije o samoupravnom socijalizmu kao jedinom ispravnom put bla bla bla
Jos vise me nerviraju akteri tog EU pokreta u liku lopova i potomaka komunistickih glaveshina
Ali stvar je u parama, tj u pristupnim fondovima EU bez kojih mi jednostavno nemamo sanse, bar ne sa ovakvom politikom.
A mozda je kasno za njenu drasticnu promenu

Naravno da je stvar u parama i interesu što recimo Srbija ne ponudi Rusima eksteritorijalnost za jednu vojnu bazu, već kada nam je stalo do toga da nekoga malo i podmitimo ne bi li
sebe obezbedili

Drugim rečima - znači da nisi poslao na pravu adresu, Soroš te totalno izludeo:mrgreen:

Посольство
11000, Белград, ул. Делиградска, 32
Тел:
(381-11) 361-10-90
(381-11) 361-13-23

info@ambarusk.rs
http://www.ambasadarusije.rs/kontakt.php

kako sada to,ja poslao na ovu istu adresu na koju i Mita, i covek mi se zahvalio na e-mail i na podrsci...ma ipak su tu sorosevci umesali prste :rtfm::evil: oni da blokiraju naseg Mitu :evil:

КАКВУ ПОМОЋ ОЧЕКУЈЕШ АКО ВЛАСТ СРБИЈЕ ТО ОД ЊИХ НЕ САМО ДА НЕ ТРАЖИ - НЕГО ЧИНИ СВЕ ДА НАС ЗАВАДИ СА РУСИМА...

Погледај мало шта ради Шутановац, Тадић, Дачић, Динкић, Ђелић - ПА ТО САМО ЋОРАВ НЕ ВИДИ.

Сети се, рецимо, шта су све радили и урадили ДА РУСИЈА СЛУЧАЈНО НЕ БИ КУПИЛА ЈАТ ("Аерофлот") - А ДАНАС НЕЋЕ НИКО ДА ГА КУПИ...па је л' неко мисли да су Руси неинтелигентни... свашта...:dash:

Srbija • 10:44 > 15:25 09. 09. 2011. | agencije

Niko neće da kupi JAT

Mesec dana po objavljenom tenderu, nema zainteresovanih za partnerstvo u srpskoj avio-kompaniji. Nadležni za sada nemaju rezervni plan za reorganizaciju
trans.gif
Potencijalnim partnerima rok za prijavljivanje ističe 30. septembra, a, kako Novosti nezvanično saznaju, u proteklih mesec i po dana niko nije otkupio tendersku dokumentaciju.

Mala je verovatnoća da će se ozbiljan partner uopšte pojaviti, pošto su ostale samo tri nedelje za otkup dokumentacije, pripremu i dostavljanje ponude.

Od prodaje avio-karata živi oko 2.500 radnika i to ne samo nacionalne avio-kompanije, već i "Jat tehnike", "Jat keteringa". Za flotu od 13 aviona previše. Inače, ove godine nacionalna avio-kompanija zahvaljujući promotivnim akcijama ima 18 odsto više putnika nego prethodne
.

Kao prvo, ne "brini", Sloba je trazio pomoc ali je nije dobio. I sada ne mogu da prezalim taj S 300 koji nam nisu poslali, a za koji smo se toliko nadali...

A kao drugo, eto prilike da se Rusi opet jave na tender ako zele to preduzece.

nije mi jasno koga je to uvredio....koga to nas.....srbe nije ničim uvredio.....ni jednom jedinom rečju......mene nije uvredio.....izađi međ narod malo i oslušni šta misli o ovom događaju običan narod.....tvoji prijatelji.....komšije......kolege......videćeš da rus nije nas srbe uvredio niti srbi osećaju taj njegov govor kao uvredu.....čak šta više drago im je što se neko ipak našao da javno kaže to što velika većina srba misli........javno na rts-u.....prvi put od okupacije 2000 neko je javno progovorio.....i sa razlogom pita......ima li ovde srba.......nije mi jasno kakvu ti to pomoć očekuješ od rusa......napiši molim te ovde kakvu ti to pomoć očekuješ.......jesi li je zaslužila možda......pomoć......kojim gestom je tvoj presednik zaslužio pomođ od rusa......jel je tražio pomoć......šta su to kupljeni političari učinili da zaduže ruse.......jel su im omogućili možda ko fašistima iz evrope ravnopravan status prilikom investiranja kod nas možda.......prvo što su prljave dosmanlije učinile kad su okupirali moju zemlju je da su ukinuli redovnu liniju sa moskvom........jel da da je to slučajnost.......i da taj gest nemqa veze sa odnosom rusija-srbija........o ubranjenju srpskih nacionalnih interesa u sb neću ni da govorim.......ni o požarima koje gase.....ni o minama koje demontiraju širom srbije......čije li su te mine i bombe....:think:.......znam ....voleo bi i ja da se umesto ovog rusa našao neki srbin koji bi sasuo istinu srbima u lice.....ali nažalost nije tako......i po svemu sudeći ovo je i zvaničan stav moskve.....ali videćemo.....neće ovo brzo biti zaboravljeno

Ma u redu je to, u sustini i ja mu ne zameram ako je hteo da "skrese" ovim vlastima, ali zameram Rusiji sto vecito prica a nista konkretno da pomogne. Pa nemoj onda da nam "soli na ranu".

Back