Wilmots
Domaćin
- Poruka
- 3.550
Kako nisi kad si u prvoj rečenici svog posta pisao o konforontaciji sa Zapadom i pominjao Apače, tomahavke F16 i slično.
I da...vredelo je svo to istupanje Konuzina.
Ko bi uopšte čuo za taj glupi "bezbednosni forum" na kojem neki mudro.seri mlate praznu slamu...da nije bilo Konuzinovog nastupa?
Pa naravno da sam ih pominjao u kontekstu 20-godišnje konfrotacije gde je bilo bogme i rata, i trenutne situacije gde NATO helikopterima dotura carinike i štiti ih svom raspoloživom oružanom silom. Šta smo dakle mi imali na arspolaganju da se odupremo svim tim njihovim akcijama i sačuvamo prelaze?
Ništa.
Da, ja smatram da ćemo biti uništeni odlučimo li se za strogo vezivanje sa Rusijom i neodustajanje od interesa na Kosovu i recimo u Bosni. Nisam nigde bombardovanje pomenuo, ali ni potpuno isključio. Izvesnije je dalje komadanje i izgladnjivanje Srbije.
Pa vredelo je, nije da nije.

...... да, ја никада за њих нисам чуо и поред јасних издајничких проНАТОвских поступака шуНАТОвца и тачића - ипак ни у најгорим предвиђањима нисам ни сањао ДА НАТО-ШПИЈУНИ ПРАВЕ ЖУРКЕ НИ МАЊЕ НИ ВИШЕ НЕГО У ДОМУ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ... 
.. VREME NAM CURI ..